Oriveden kaupunginvaltuusto kokoontuu päättämään rantaosayleiskaavaehdotuksesta – kokousta voi seurata suorana Oriveden Sanomien nettisivujen kautta

kaupunginvaltuusto etänä

Oriveden Sanomat kuvaa maanantaina Oriveden kaupunginvaltuuston kokouksen ja lähettää sen suorana lähetyksenä nettisivuillaan. Paikallislehti striimasi jo edellisen kokouksen. Lähetys ja siitä tehty tallenne on kiinnostanut 442 katselijaa. Kuva: Juha Jäntti

Oriveden kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina päättämään muun muassa Oriveden Yhteiskoulun A-siiven sisäilmakorjaukseen tarvittavasta lisämäärärahasta.

Valtuustolle tuodaan hyväksyttäväksi myös Oriveden rantaosayleiskaavaehdotus. Kaavaehdotus käsitellään pykälässä osa-alueittain eli Oriveden pohjoisen osa-alueen, Längelmäen osa-alueen, Eräjärven osa-alueen ja Oriveden eteläisen osa-alueen rantaosayleiskaavaehdotukset tuodaan valtuuston hyväksyttäviksi omina kokonaisuuksinaan.

Lisäksi valtuuston käsiteltävänä on Sukkavartaan tasoristeyksen ja Mattilanpellon asemakaavojen hyväksyminen.

Valtuusto kokoontuu sähköisesti Teams-yhteyden avulla, mutta osa valtuutetuista osallistuu kokoukseen kaupungintalon valtuustosalissa.

Oriveden Sanomat videokuvaa kokouksen ja lähettää sen suoran lähetyksenä nettisivuillaa. Kokouksen kulkua ja siellä käytävää keskustelua voi seurata lehden nettisivuilta maanantaina kello 17 alkaen.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?