Kuntoilijoille ilouutisia: uimarannoille ja kuntosalille pääsee taas maanantaina

Oriveden kaupungin ylläpitämät uintipaikat, Kirkkolahden, Hiedan, Teerijärven, Eräjärven ja Västilän uimarannat, avautuvat kesäkuun ensimmäisenä päivänä kaupunkilaisten käyttöön.

Kaupunki muistuttaa tiedotteessaan vastuullisesta ja turvallisesta käyttäytymisestä myös rannoilla. Muihin kävijöihin on sekä rannalla että vedessä pidettävä riittävä turvaväli. Uimarantojen sukellukset ovat vielä kesken, joten tuntemattomaan veteen ei pidä hypätä.

Vesitutkimukset suoritetaan viikoilla 25–26. Mahdolliset havainnot leväkasvustoista pyydetään ilmoittamaan liikuntapalveluihin.

Kuntosalin käyttö edellyttää kausikortin ja ovikoodin

Kaupungin ulkoliikuntapaikat ja virkistysreitit ovat pääosin jo avattu. Osassa kohteissa tehdään edelleen rakennus- ja parannustöitä sekä normaaleita ylläpitotoimia.

Liikuntahallin kuntosali aukeaa kausikorttilaisille 1. kesäkuuta. Elokuun alkuun asti salille pääsee ovikoodia käyttämällä päivittäin kello 9–21.

Liikuntahallin asiakaspalvelu on avoinna kausikorttien hankkimista ja koodien aktivointia varten 8.–12. kesäkuuta kello 8–15.30. Liikuntahallin muut liikuntatilat pidetään suljettuina kesän ajan.

Hyvityksiä kausikortteihin ja liikuntaryhmiin

Poikkeusoloista aiheutuneen sulun vuoksi kaupunki hyvittää kaikkiin aiemmin hankittuihin kausikortteihin kolme kuukautta korvaavaa käyttöaikaa 3. elokuuta alkaen. Hyvityksen saaminen ei vaadi asiakkailta toimenpiteitä. Lisäksi ohjattujen liikuntaryhmien peruuntuneet ohjauskerrat hyvitetään lahjakorteilla. Lahjakortit postitetaan 3. elokuuta alkaen kaikille ryhmien jäsenille.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?