Rakennuttajapäällikkö lähtee kesällä

Oriveden kaupungin rakennuttajapäällikkö Petri Koivusilta on irtisanoutunut virastaan 1. elokuuta lukien siirtyessään toisen työnantajan palvelukseen. Hän kertoo jatkavansa rakennuttajatehtävissä yksityispuolella.

Teknisen lautakunnan mukaan viran täyttäminen on välttämätöntä tilapalvelun toiminnan kannalta. lautakunta hakee siis kaupunginhallitukselta viran täyttölupaa. Asia ei kuitenkaan ehtinyt vielä tämänviikkoiselle hallituksen esityslistalle.

Rakennuttajapäällikkö toimii huoltomiesten esimiehenä, valmistelee, kilpailuttaa ja valvoo kaupungin rakennushankkeita, seuraa kiinteistöjen huoltokirjan mukaisia toimenpiteitä ja huolehtii niiden laadunvarmistuksesta, hallinnoi rakennuspuolen pienhankinta-asioita, huolehtii palvelusopimukseen kuulumattomien töiden laskutuksesta sekä sijaistaa kiinteistöpäällikköä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?