Nappaa itsestäsi selfie ja tuo Oriveden helmet kartalle – koko Pirkanmaan yhteinen kampanja alkaa kesäkuussa

Kesäkuun alussa jokaiseen Pirkanmaan kuntaan nousee selfiepisteitä, joissa kävijä voi ottaa itsestään, kavereistaan tai kohteesta kuvan sosiaaliseen mediaan.

Jokaisesta kunnassa mukana on kaksi kohdetta, ja koko maakunnassa kohteina on yhteensä 44. Osa näistä on jo ennestään tuttuja matkailukohteita ja osa taas astetta tuntemattomimpia.

Kuntiin pystytettävien kylttien lisäksi kaikki kohteet löytyvät koottuna kampanjasivustolta, jossa luontokohteet on merkitty vihreällä ja kulttuurimatkakohteet oranssilla värillä.

Kuluneen kevään aikana matkailuala on ollut ennennäkemättömässä taloudellisessa kriisissä. Näköpiirissä on kuitenkin noususuhdannetta lähi- ja kotimaan matkailulle, ja tähän myös Selfie Pirkanmaa -kampanja tarttuu.

– Matkailu lähialueille kiinnostaa ja ihmiset etsivät matkailulle kotimaisia vaihtoehtoja. Mökkivarauksia tehdään nyt kotimaasta ja ulkomailta poikkeuksellisen paljon. Nyt tarvitaan positiivia ja uusia avauksia maakuntamme matkailukohteiden markkinoimiseksi, markkinointisuunnittelija,  Josefiina Kemppinen toteaa.

Ahlmanin hallinnoiman ja maaseudun kehittämisrahaston rahoittaman Pure Pirkanmaa -hankkeen koordinoimana Pirkanmaan kunnat ovat yhteistyössä yritysten kanssa rakentaneet alkuvuodesta maakunnan lähikohteisiin keskittyvän kampanjan.

Projektin avulla erityisesti pirkanmaalaisia halutaan aktivoida matkustelemaan lähikohteisiin, ottamaan selfieitä ja julkaisemaan niitä sosiaalisessa mediassa hästägillä #selfiepirkanmaa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?