Tredusta valmistuvat saavat todistuksen postitse

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kevätjuhlaa vietetään perjantaina 29. toukokuuta. Kyse on virtuaalisesta juhlasta, jossa todistuksia ei valmistuville jaeta. Ne lähetetään tutkintonsa suorittaneille postitse.

Koko Tredun yhteisessä kevätjuhlassa juhlitaan valmistuvia opiskelijoita sekä juhlistetaan yhdessä kulunutta lukuvuotta ja kevättä. Juhla toteutetaan virtuaalisesti, etukäteen nauhoitettuna tallenteena.

Kevätjuhlassa nähdään kuva- ja videovälähdyksiä eri toimipisteiden kuluneesta vuodesta, kuullaan ensiesitys uunituoreesta Tredu-laulusta sekä saadaan tervehdyksiä ammatillisen koulutuksen johtaja Outi Kallioiselta, Tredun kanssa yhteistyötä tekevän Lymed Oy:n edustajalta sekä valmistuvalta opiskelijalta.

Juhla on katsottavissa Tredun YouTube-kanavalta sekä myöhemmin tallenteena.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?