Kirjanpitopäällikön virka on täytetty Orivedellä – paikkaa haki seitsemän henkilöä

Oriveden hallinto- ja talouspalvelukeskuksen kirjanpitopäällikön virkaan on valittu Erna Lönnblad. Hän on koulutukseltaan yo-merkonomi. Virassa Lönnblad aloittaa 1. heinäkuuta.

Kirjanpitopäällikön virka oli haettavana 7. toukokuuta saakka. Kelpoisuusvaatimuksena oli vähintään soveltuva taloushallinnon korkeakoulututkinto tai aiemmin suoritettu opistotasoinen tutkinto sekä kokemus taloushallinnon tehtävistä.

Määräaikaan mennessä virkaa haki seitsemän henkilöä. He kaikki täyttivät kelpoisuusvaatimukset. Haastatteluun paikkaa hakeneista kutsuttiin viisi. Heistä yksi perui hakemuksensa ennen haastattelua, joten lopulta haastatteluja tehtiin neljä.

Haastattelijoina toimivat hyvinvointijohtaja Tuija Peurala ja talous- ja hallintojohtaja Marjatta Lilja. He toimivat myös valintaa valmistelevana työryhmänä ja esittivät yksimielisesti, että virkaan valitaan Lönnblad.

Viranhaltijapäätöksen Lönnbladin valinnasta teki talous- ja hallintojohtaja Marjatta Lilja. Varalle hän valitsi merkonomi Lilli Ruusilan.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?