Aamujuna peruuntui Mänttä-Vilppulan tasoristeysonnettomuuden vuoksi

Mänttä-Vilppulassa sattui torstai-iltana kello 23:n jälkeen tasoristeysonnettomuus, jossa osapuolina olivat kiskobussi ja traktori. Onnettomuuspaikka oli Kitusuon tasoylikäytävä Vilppulan ja Kolhon välillä.

Traktorin kuljettaja loukkaantui lievästi. Junan kuljettaja ja kyydissä olleet kolme matkustajaa eivät saaneet vammoja. Juna syttyi törmäyksen jälkeen palamaan. Matkustajat jatkoivat matkaansa taksikyydillä. Juna oli matkalla Tampereelta Haapamäen kautta Jyväskylään.

Rataosuus on ollut suljettuna junaliikenteeltä korjausten vuoksi, ja tilanne jatkuu aamuun kello 8:aan asti. Tämän vuoksi Jyväskylästä Haapamäen kautta Tampereelle kulkeva perjantaiaamun H420-junavuoro oli peruutettu, ja VR korvasi sen bussikuljetuksella.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?