Oriveden Sanomien uudella digitunnuksella pääset lukemaan lehteä diginä: Näin aktivoit oman digitunnuksesi

Uusi orivedensanomat.fi

Orivedensanomat.fi-sivustolla otetaan tällä viikolla käyttöön uusi digitunnusjärjestelmä. Jatkossa tilaajat tarvitsevat digitunnustaan lukeakseen Oriveden Sanomia eri digikanavissa. Uudella digitunnuksella tilaajat pääsevät käsiksi kaikkiin Oriveden Sanomien digipalveluihin: pian julkaistavaan uutissovellukseen, orivedensanomat.fi:n uutisvirtaan sekä näköislehteen.

Tilaajien vanhat digitunnukset lakkaavat toimimasta, ja kaikkien tilaajien tulee aktivoida itselleen uusi digitunnus. Uuden digitunnuksen voi aktivoida itselleen ilmaiseksi osoitteessa orivedensanomat.fi/tunnukset.

Kaikki Oriveden Sanomien digisisällöt kuuluvat lehden täys- ja digitilaajien tilaukseen automaattisesti.

Entistä enemmän digisisältöä tilaajille

Oriveden Sanomien digipalveluita kehitetään aktiivisesti koko tulevan kesän ja ensi syksyn ajan.

Ensimmäisessä vaiheessa Oriveden Sanomien näköislehti muuttuu kaikille avoimesta lehtiarkistosta tilaajien omaksi palveluksi. Liitelehtien näköisversiot ovat jatkossakin avoimia kaikille lukijoille, mutta Oriveden Sanomat avautuu vain lehden tilaajille.

Toukokuun lopussa julkistetaan Oriveden Sanomien uusi uutissovellus, josta paikallisuutisia ja näköislehtiä on erityisen kätevää lukea.

Lisäksi toukokuussa orivedensanomat.fi:ssä aletaan julkaista entistä enemmän sisältöä vain Oriveden Sanomien tilaajille. Tulevaisuudessa sivustolta löytyy tilaajajuttuja, jotka tarjoavat näkökulmia paikallisesti puhuttaviin aiheisiin. ”Tilaajille”-symboli erottaa tilaajajutut muista jutuista. Tilaajajuttuihin pääsevät käsiksi vain Oriveden Sanomien täys- ja digitilaajat, jotka ovat aktivoineet omat digitunnuksensa.

Kesällä lanseerataan Oriveden Sanomien uutiskirje, jonka tilaajat saavat sähköpostiinsa viikoittain. Lehden toimitus kokoaa uutiskirjeeseen viikon kiinnostavimmat paikallisuutiset ja -kuulumiset, joten tilaajille uutiskirje tarjoaa näppärän viikkokatsauksen orivedensanomat.fi:n tuoreisiin juttuihin.

Syksyllä luvassa on paikallista videotuotantoa, sillä lehden toimitus alkaa kuvata juttukeikoillaan tavallisia videoita, 360 asteen videoita sekä drone-videoita.

Näin aktivoit oman digitunnuksesi

1.Mene osoitteeseen orivedensanomat.fi/tunnukset.

2. Täytä ja lomake ja seuraa ohjeita.
TÄRKEÄ HUOMIO: Jos olet lehden tilaaja, klikkaa lomakkeelta valituksi kohta ”Olen jo lehden täys- tai digitilaaja”. Näin olemassa oleva tilauksesi saadaan yhdistettyä osaksi digitunnustasi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?