Oriveden ja Juupajoen etsivälle nuorisotyölle 50 000 euroa

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Oriveden kaupungille 50 000 euroa Orivedellä ja Juupajoella toteutettavaan etsivään nuorisotyöhön. Myönnetty avustus käytetään etsivän nuorisotyön ammattilaisten palkkauskuluihin. Avustussumma yhtä henkilötyövuotta kohden on 25 000 euroa.

Etsivä nuorisotyö on 15-29-vuotiaille suunnattua erityisnuorisotyötä, joka perustuu nuoren vapaaehtoisuuteen ja nuoren kanssa tehtävään yhteistyöhön. Kunnissa järjestettävän toiminnan tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa hänet tarvitsemiensa palvelujen ja tuen piiriin. Palveluilla edistetään nuoren kasvua, itsenäistymistä ja osallisuutta sekä pääsyä koulutukseen ja työmarkkinoille.

Nuorisotyöhön suunnattuja valtioavustuksia jaettiin koko Suomessa yhteensä 12,5 miljoonaa euroa. Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston myöntämä osuus summasta on 3 485 000 euroa, joka jakaantui 62 hakijalle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?