Annukka Paloniemi liittyy OrPon liigaryhmään

Annukka Paloniemi
Annukka Paloniemi teki sopimuksen OrPon kanssa. Kuva: Veli-Jussi Lietsala

Annukka Paloniemi (24-178) on tehnyt yhden kauden mittaisen sopimuksen Oriveden Ponnistuksen kanssa. Pelaajasopimus on jo OrPon yhdeksäs ensi kauden joukkueeseen. Koskaan aikaisemmin ei näin varhain olla nimetty näin isoa ryhmää. Koronaepidemia ja sen vaikutukset ovat tuoneet potkua kotimaisten pelaajien hankintoihin.

Annukka Paloniemi on yleispelaaja. Hän on kokenut liigajyrä. Liigatuntuman haku alkoi Kuortaneen joukkueessa. Sen jälkeen Paloniemi on pukeutunut Pölkyn, LP Kangasalan ja LP Vampulan pelipaitaan.

Saaliina on yksi SM-pronssi. Takana on sata liigapeliä, kun seitsemäs liigakausi pyörähtää käyntiin.

– On hyvä päästä pelaamaan lähelle opiskelupaikkakuntaa. Opiskelen luokanopettajaksi Tampereella. Olen jo kasvatustieteiden kandidaatti ja maisterin tutkinto valmistaa minut luokanopettajaksi. Asun Tampereella. Harjoitusmatkat tehdään kimppakyydeillä Orivedelle, kertoo Paloniemi.

– Tavoitteenani on kehittää pelaamistani. Pitää löytää tasaisuutta ja varmuutta sekä napsu lisää kovuutta. Tavoite on korkealla, sillä OrPolla on jo koossa iskukykyinen joukkue, Paloniemi jatkaa.

Paloniemi on aloittanut lentopallon Vesilahden Visassa seitsemänvuotiaana.

– Jouduin aina pelaamaan ikäistäni vanhempien joukkueessa, kun pienellä paikkakunnalla ei saatu oman ikäisiin joukkuetta, Paloniemi kertoo.

Leave a Comment