Yhteiskoulu tarvitsee kiireellisesti mittavan remontin sisäilmaongelmien vuoksi

yhteiskoulun sisäilmaongelmat

Oriveden yhteiskoulun A-siivessä on todettu sisäilmaongelmia, jotka vaativat nopeaa korjausta.

Oriveden yhteiskoulun A-siipirakennus tarvitsee mittavia korjauksia talvella havaittujen sisäilmaongelmien vuoksi. Tekninen lautakunta käsittelee asiaa tänään tiistaina, ja kaupungin taholla on tavoitteena saada korjaushankkeesta päätös ylimääräisessä valtuuston kokouksessa toukokuussa.

Suurin osa korjauksista on tehtävä ennen syksyä ja uuden lukuvuoden alkamista. Suunnittelu on tältä osin jo käynnistetty. Hankkeeseen liittyviä päätöksiä tarvitaan pikaisesti, jotta urakka on mahdollista saada valmiiksi kesän aikana.

Alustava kustannusarvio koko korjaushankkeesta on 2 miljoonaa euroa. Kiireellisimpien korjausten osuus on noin 1,3 miljoonaa euroa. Teknisen lautakunnan päätösehdotuksessa todetaan, että kuluvan vuoden talousarvion puitteissa ei ole mahdollista siirtää näin mittavaa rahoitusta korjaustoimia varten. Siksi lautakunta esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen valtuustolle, että tekninen toimi saisi tälle vuodelle 1,3 miljoonan euron lisämäärärahan kiireellisimpiin sisäilmakorjauksiin.

Kaupunginhallitus käsittelee teknisen lautakunnan esityksen ensi viikolla. Hanke menee kaupunginvaltuuston käsittelyyn seuraavana maanantaina 11. toukokuuta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?