Jämsän kaupunki jatkaa sopimustaan Längelmäki Hallin kanssa

Senaattors-ottelu
Längelmäen jäähalli saa jatkossakin tukea Jämsän kaupungilta entiseen tapaan. Yksi hallin käyttäjistä on paikallinen Senaattors-joukkue. Kuva: Juha Jäntti

Tukisopimus Jämsän kaupungin ja Längelmäki Halli oy:n kanssa jatkuu. Asiasta päätti tekninen lautakunta. Sopimuksen mukainen avustussumma pysyy nykyisellä tasolla.

Sopimus koskee rahallista avustusta, jonka turvin halliyhtiö pystyy pitämään yllä jääurheilutoimintaa. Nykyinen sopimuskausi päättyy kesäkuun lopussa. Uusi sopimus tehdään jo totuttuun tapaan kahdeksi vuodeksi eteenpäin.

Jämsän kaupunki omistaa 58 prosenttia halliyhtiön osakkeista.

Vuotuinen 30 000 euron avustus kattaa osan jäähallin ylläpitokustannuksista. Jäähalliyhtiön tärkein tulonlähde on jäävuoroista saatavat maksut.

– Meillä käy paikallisten joukkueiden lisäksi porukoita etäämpääkin, koska meillä jäätunnin hinta on selvästi edullisempi kuin lähiseudun halleissa. Käyttäjiä on siten riittänyt aika mukavasti, jäähalliyhtiön hallituksen puheenjohtaja Raimo Kokkonen kertoo.

– TPS olisi järjestänyt täällä isohkon kaksipäiväisen turnauksen tässä kevään korvalla, mutta sekin nyt peruuntui harmittavasti epidemian vuoksi. Tuo tapahtuma olisi tuonut tänne 600–700 ihmistä. Halli meni kiinni kolmisen viikkoa etuajassa.

Reilun 20 vuoden ikäinen halli on hyvässä kunnossa, ja siten sen toiminta on hyvällä pohjalla. Laitteistot on uusittu kertaalleen 10 vuotta sitten.

Leave a Comment