Orivesiläinen Juha-Matti Talvio on yksi Maajussille morsian -sarjan maajusseista

Oriveden Hirsilässä asuva Juha-Matti Talvio on yksi Maajussille morsian -sarjan maajussi-ehdokkaista.

Talvio kertoo ohjelman nettisivuilla julkaistussa esittelyssään olevansa 35-vuotias viljatilallinen ja koneurakoitsija. Rakkauden maatilan töihin ja konehommiin hän kertoo saaneensa isän perintönä. Isänsä apuna Talvio onkin ollut tilan töissä pienestä pitäen. Kesäisin Talvio auttaa myös muita ja tekee oman farmin töiden lisäksi kahden muun tilan puinnit.

Talvio on aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa ja organisoi yhdistyksen kanssa lavatansseja omassa ulkorakennuksessaan olevassa tilassa. Hänen harrastuksiinsa kuuluvat myös moottoripyöräily ja -kelkkailu. Vapaa-ajallaan hän viettää mielellään aikaa kavereiden kanssa. Ystävät kuvailevat häntä kiltiksi ja muut huomioonottavaksi ihmiseksi.

Talvio toivoo löytävänsä rinnalleen sosiaalisen ja jalat maassa olevan naisen, joka ymmärtäisi toisinaan kiireisen yrittäjän elämää ja arkea. Huumorintaju ja samanlaiset elämänarvot ovat Talviolla tärkeitä. Haaveena on myös perheen perustaminen. Kirjeistään hän lukisi mielellään kirjoittajan luonteenpiirteistä, arvomaailmasta ja harrastuksista.
Maajussille morsian -sarjassa on mukana yhteensä kahdeksan maajussia. Heidät esitellään myös tänään maanantaina televisiosta tulevassa esittelyjaksossa.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?