50 vuotta sitten: Uusi myymäläauto K-hallille

Kauppias Esko Rämä tutustumassa K-hallinsa uuteen vastasaapuneeseen myymäläautoon.

Uuden myymäläauton myötä voimme kaksinkertaistaa ajoreittimme. Muutostyöt reittien suhteen ovat parhaillaan työn alla.

Kun olemme saaneet niihin lopulliset viranomaisten hyväksymiset olemme valmiita palvelemaan entistä tehokkaammin yhä laajempaa asiakaspiiriä, kertoi lehdellemme kauppias Esko Rämä K-hallista.

Lue lisää: Kaikki 50 vuotta sitten -jutut löytyvät Silloin ennen -sivustolta.

Tämä kaikki vaatii tänä päivänä erittäin suurta pääoma ja yrittäjäpanosta, ottaen huomioon yhä rankemmiksi kohoavat kustannukset energiakriiseineen ja maaseudun väestökatoineen, mutta kun päämääränämme on palvella kaikkia yhteiskuntaluokkia tasapuolisesti, on tämä rohjettava tehdä vaikkakaan yhteiskunta ei tarjoa yrittäjälle tukea missään muodossa myymäläautokaupan suhteen.

Meillä on kuitenkin se lohtu, että asiakaskuntamme osaa arvostaa heidän hyväkseen tekemäämme työtä ja ovat ottaneet palveluksemme kiitollisina vastaan.

Näin tietenkin pitää olla ja uskon sen vastaisuudessakin olevan, sillä tuloksekas, molempia osapuolia tyydyttävä kaupanteko on aina kahden kauppaa toteaa kauppias Esko Rämä lopuksi.

Juttu on julkaistu Oriveden Sanomissa 14.3.1974. Se julkaistaan uudestaan juuri sellaisena kuin se on 50 vuotta sitten lehdessä ollut.

Leave a Comment