Vielä ehdit mukaan Kaupungin kaunein jouluikkuna -kisaan! – ilmoittautuminen päättyy tänään maanantaina 13. marraskuuta

Kaupungin kaunein jouluikkuna, Lounaskahvila Hella

Viime vuonna yleisö äänesti voittajaksi Lounaskahvila Hellan jouluikkunan. Arkistokuva: Jaana Ala-Lahti

Oriveden kaupunki ja Oriveden Sanomat järjestävät myös tänä vuonna yhteistyössä osana Oriveden joulunavausta Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailun. Ilmoittautuminen kisaan päättyy tänään maanantaina 13. marraskuuta.

Leikkimielinen kisa on järjestetty nyt kaksi kertaa. Viime vuonna mukaan ilmoittautui 15 kisaajaa. Yleisö sai äänestää niistä suosikkiaan.

Tänä vuonna mukaan on ilmoitettu jo 16 jouluikkunaa. Niiden joukossa on myös täysin uusia kisaajia.

Voittajaksi viime vuonna yleisö äänesti Lounaskahvila Hellan jouluikkunan.

Lue myös: Lounaskahvila Hellan jouluikkuna lumosi äänestäjät ja on Kaupungin kaunein jouluikkuna – kisan voitto tuli Veera Helinille haikeaan aikaan, sillä Hella sulkee ovensa

Myös tänä vuonna kilpailussa haastetaan liikkeet ja yritykset somistamaan liiketilojensa ikkunat jouluisiksi. Kisaan mukaan ilmoittautuneista ikkunoista yleisö saa äänestää suosikkinsa ja voittaja saa Kaupungin kaunein jouluikkuna -tittelin sekä palkinnon.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 13. marraskuuta

Kisaan on ilmoittauduttava mukaan viimeistään 13. marraskuuta, sillä tieto kisaan osallistuvista liikkeistä julkaistaan Oriveden Sanomissa 15. marraskuuta. Kisaan voi ilmoittautua Oriveden Sanomien nettisivuilta löytyvän ilmoittautumissivun kautta.

Lue myös: Mukaan Kaupungin kaunein jouluikkuna -kilpailuun? – tästä voit tehdä ilmoittautumisen ja lähettää itse kisakuvan

Kisaan mukaan ilmoittautuneiden jouluikkunoiden on oltava valmiita 15. marraskuuta. Näin äänestyssivu saadaan lehden nettisivuille tehtyä ajoissa ja Oriveden joulunavaukseen 17. marraskuuta osallistuvat pääsevät myös ikkunoita ihailemaan.

Kuvat kisassa mukana olevista jouluikkunoista julkaistaan Oriveden Sanomien nettisivuilla 17. marraskuuta ja printtilehdessä ne julkaistaan 22. marraskuuta.

Liike voi toimittaa itse valokuvan jouluiseksi somistetusta ikkunastaan ilmoittautumissivun kautta tai tarvittaessa toimitus käy kuvaamassa ikkunan.

Äänestää voi netissä tai paperilla

Kauneinta jouluikkunaa voi äänestää Oriveden Sanomien nettisivuilla. Lisäksi äänen kauneimmalle jouluikkunalle voi käydä antamassa myös Oriveden pääkirjaston aulassa. Sieltä löytyy laatikko, johon voi pudottaa paperisen äänestyslipukkeen.

Äänestys alkaa 17. marraskuuta ja päättyy 17. joulukuuta.

Voittajaikkuna julkistetaan ennen joulua ja äänestäjien kesken arvotaan lahjakortti jouluikkunakisassa mukana olevaan liikkeeseen. Äänestäjä saa valita, mihin kilpailussa mukana olleeseen liikkeeseen hän lahjakortin ottaa.

Näin pääset mukaan kilpailuun:

  • ilmoittaudu kisaan Oriveden Sanomien nettisivuilta löytyvän ilmoittautumislomakkeen kautta viimeistään maanantaina 13. marraskuuta
  • kerro ilmoittautumisen yhteydessä jouluikkunan osoite, koristelijan tai yrityksen nimi sekä yhteystiedot
  • rakenna ikkuna valmiiksi viimeistään 15. marraskuuta
  • Oriveden Sanomista toimitetaan sinulle kilpailunumero ennen Oriveden joulunavausta
  • ota kuva ikkunastasi ja toimita se Oriveden Sanomiin viimeistään 16. marraskuuta tai kerro ilmoittautumisen yhteydessä, että toivot toimituksen käyvän kuvaamassa ikkunan
  • kisa kestää 17. joulukuuta saakka ja kilpailun voittaja julkistetaan jouluviikolla niin Oriveden Sanomissa kuin Oriveden kaupungin sivustoilla
  • Oriveden Sanomiin tehdään juttu kisan voittaneesta ikkunasta, kun haastatteluaika voittajan kanssa saadaan sovittua

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?