Tahtoisitko päästä maistelemaan joulun uutuuskonvehteja? – Ilmoittaudu mukaan makuraatiin!

suklaakonvehti, suklaa, herkku, konvehti

Tule mukaan maistelemaan joulun uutuuskonvehteja! Kuva: Heli Rahkonen

Joulu ilman konvehteja on – noh, pilalla! Jos olet samaa mieltä ja uskallat vieläpä maistella uutuusmakuja perinteisten Juhlapöydän konvehtien sijaan, ilmoittaudu ihmeessä maistelemaan tämän joulun uutuuskonvehteja kanssamme!

Teemme Pirmedioissa ilmestyvään joululehteemme juttua tänä jouluna puhuttavista konvehtimauista ja etsimme nyt makuraatiimme viittä jäsentä, joiden toivomme olevan mahdollisimman eri-ikäisiä ja sanavalmiita herkkusuita.

Me tarjoamme konvehdit, ja maistelijat kertovat, miltä ne heidän mielestään näyttävät, tuoksuvat ja maistuvat tai ylipäätään, minkälaisia ajatuksia ne herättävät.

Huomioithan, että maistelijat esiintyvät nimillään ja kuvillaan jutussa. Konvehtien maisteluraatiin mukaan valittavilta toivotaan mahdollisuutta syödä kaikkia ruoka-aineita.

Voit ilmoittautua mukaan vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 16. marraskuuta osoitteeseen heli.rahkonen@orivedensanomat.fi. Muista liittää mukaan yhteystietosi! Jos olet lapsi tai nuori, pyydäthän huoltajaasi ilmoittamaan sinut mukaan.

Konvehteja maistellaan Oriveden Sanomien toimituksen tiloissa viikolla 47.

Toimituksen väki valitsee raatiin kutsuttavat ja on yhteydessä heihin tarkan ajankohdan sopimiseksi.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?