Jussi Teppola nousee varasijalta varsinaiseksi valtuutetuksi – yksi varsinaisista valtuutetuista on muuttanut pois Orivedeltä

Jussi Teppola nousee varavaltuutetun paikalta Oriveden valtuuston varsinaiseksi jäseneksi. Teppola on myös kirkkovaltuuston jäsen. Arkistokuva: Oriveden Sanomat

Kokoomuksen Jussi Teppola nousee Oriveden kaupunginvaltuuston varsinaiseksi jäseneksi varajäsenen paikaltaan.

Syynä on se, että valtuutettu Miia Nippala (kok.) on muuttanut lokakuun alussa pois paikkakunnalta ja ei näin ollen voi enää toimia Orivedellä luottamustehtävissä. Nippala on pyytänyt eroa kaikista luottamustoimistaan Orivedellä.

Nippala sai vuoden 2021 kuntavaaleissa 43 ääntä. Hän oli tuolloin ensimmäistä kertaa ehdolla vaaleissa Orivedellä ja pääsi heti läpi. Jussi Teppolan äänimäärä vaaleissa oli 40.

Lue myös: Unelmien koti järven rannalla laittoi suunnitelmat uusiksi – ja sai tuoreen orivesiläisen mukaan vaalitaistoon

Oriveden kaupunginhallitus myönsi Nippalalle jo eron henkilöstöjaoston ja Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnan alueellisen ympäristöterveydenhuollon jaoston jäsenen tehtävistä.

Hallitus myös valitsi niihin uudet jäsenet. Henkilöstöjaostossa Nippalan tilalla aloittaa Sari Simontaival. Hän on ollut aiemmin Nippalan henkilökohtainen varajäsen jaostossa. Simontaipaleen henkilökohtaiseksi varajäseneksi valittiin Maija Ylistalo.

Alueellisen ympäristöterveydenhuollon jaoston jäseneksi hallitus valitsi Nippalan tilalle Jasmin Jämsénin.

Kaupunginvaltuusto valitsee vielä myöhemmin Nippalan tilalle jäsenet kaupunginhallituksen varajäsenen ja elämänlaatulautakunnan jäsenen tehtäviin.

Leave a Comment