Vastaa kyselyyn: mitä mieltä olet Kirkkolahden uudesta suihkulähteestä?

Kirkkolahden uusi suihkulähde on saamassa valot syksyllä. Kuva: Artturi Siromaa

Kaupunginpuutarhuri Katriina Vuorikiven mukaan Kirkkolahden suihkulähde on kerännyt positiivista palautetta. Kirkkolahden viheralueilta on kaadettu myös paljon elinkaarensa päässä olleita puita. Oriveden kaupunki aikoo parantaa aluetta vähitellen tulevina vuosina, Vuorikivi kertoo.

Lue lisää: Kirkkolahden uusi suihkulähde on kerännyt kiitosta – rahoitus isoimpana ongelmana alueen kehittämiselle

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Yksi kommentti

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?