Oriveden Sanomien paperilehden tilaushinnat nousevat

Digitilausten hinnat eivät muutu, ja 12 kuukauden jatkuva digitilaus maksaa jatkossakin 75 euroa. Digitilaus on tulevaisuudessakin edullisin tapa tilata Oriveden Sanomat. (Kuva: Helena Mäkinen)

Oriveden Sanomien paperilehden tilaushintoihin tulee joulukuussa tavallista suurempi korotus. Hintojen nousun taustalla ovat paperilehden kasvaneet tuotantokustannukset. Nousseet jakelu- ja painohinnat ovat lisänneet lehden kuluja merkittävästi vuodentakaisesta.

Uusi hinnasto astuu voimaan 1. joulukuuta. Painetun lehden ja digilehden sisältävä täystilaus maksaa jatkossa 119 euroa vuodessa, kun aiempi hinta on ollut 101 euroa vuodessa. Jatkuva täystilaus kuuden kuukauden laskutusvälillä maksaa jatkossa 69 euroa ja kolmen kuukauden laskutusvälillä 39 euroa. Suurin osa Oriveden Sanomien tilaajista tilaa 12 kuukauden jatkuvaa täystilausta.

Tilaushinnat eivät muutu kesken tilausjakson. Nykyisten voimassa olevien tilausten hinta nousee vasta uuden tilausjakson alkaessa uudella laskulla ja suurimmalla osalla tilaajista vuoden 2023 puolella.

Digitilausten hinnat eivät muutu, ja 12 kuukauden jatkuva digitilaus maksaa jatkossakin 75 euroa. Digitilaus on tulevaisuudessakin Oriveden Sanomien kaikista edullisin tilausmuoto.

Jo nyt Oriveden Sanomia lukee diginä orivedensanomat.fi:ssä ja lehden uutissovelluksessa noin 11 600 ihmistä joka viikko, mikä on enemmän kuin paperilehden viikoittainen lukijamäärä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?