Elinvoima on yrityksiä ja ilmiöitä – Tartu teemaan ensi viikolla

Elinvoima ja yrittäjyys -teema ilmestyy printtilehdessä 26.10. Verkossa teemaan liittyviä juttuja on luettavissa jo 22. lokakuuta alkaen.

Julkaisemme Elinvoima ja yrittäjyys -teeman painetussa lehdessä 26. lokakuuta. Verkossa aloitamme teemaviikon jo lauantaina 22. lokakuuta ja julkaisemme mielenkiintoista sisältöä pitkin teemaviikkoa. Teemajutuissa tutustumme paikallista elinvoimaa lisääviin yrityksiin ja muihin toimijoihin sekä kerromme laajemminkin elinvoimaa lisäävistä ilmiöistä.

Teeman kantavana ideana on koronan jälkeinen yhteen palaaminen ja yhdessä tekeminen. Teemajutuissa kerrommekin muun muassa Tapahtumateollisuus ry:n vinkit uusille tapahtumajärjestäjille, mitä kannattaa ja mitä ei kannata tehdä. jotta tapahtuma menestyy. Maailmantilanne on juuri nyt haastava ja luo uudenlaisia paineita myös paikallisesti toimiville pienyrittäjille. Selvitämme teemajutuissa myös sen, mitkä kysymykset ovat pienyrittäjille merkityksellisiä juuri tässä tilanteessa.

Tartu teemaan joko painetussa lehdessä tai verkossa ensi viikolla ja opi paljon uutta omasta lähiympäristöstäsi!

Leave a Comment