Erikoiskuljetuksen saaneet pronssiveistokset ovat vielä esillä Juupajoella – Galleria WW:ssä niihin voi tutustua vielä tämän viikon ajan

Galleria WW:ssä on esillä tällä hetkellä muassa Jouni Onnelan pronssiveistoksia. Niitä ennättää käydä ihastelemassa vielä tämän viikon ajan.

Jouni Onnelan abstraktien hevos- ja ihmisteemaisten pronssiveistosten ja maalausten näyttely Tarinoita koetusta on nyt vielä esillä Galleria WW:ssä Walleniuksen Wapriikissa Juupajoella.

Näyttelyn kerrotaan olevan yksi koko kesän odotetuimmista Gallerian WW:n näyttelyistä.

Onnela on Helsingissä työskentelevä kuvanveistäjä ja hänen veistoksensa saapuivat Juupajoelle erikoiskuljetuksella.

Onnelalla on pitkä kokemus ratsastuksesta ja työskentelystä oman hevosen kanssa ja se tekee hevosteeman hänelle hyvin läheiseksi. Erämaa-teemassa on puolestaan teoksia hänen synnyinseutunsa Lapin luonnon muodoista ja värimaailmoista, osin jo menetetyistä.

Esillä Wapriikissa on myös orivesiläisen Jenni Viljakaisen näyttely Kudelmia, jossa nähdään luonnon inspiroimia öljyväri-, akvarelli- ja temperamaalauksia.

– Teokset tutkivat luonnon monimuotoisia pintoja, tiloja ja tunnelmia värien, viivojen ja erilaisten kerrostumien kautta, näyttelytiedotteessa todetaan.

Laula Laurilan näyttely The Forest Within käsittelee puolestaan metsää. Taiteilija käyttää sitä lähtökohtana moniaistiselle tulkinnalle.

Päägallerian katossa on kiinnitetty suurikokoinen monimetrinen köysiteos. Se on osa Tiina Tietäväisen näyttelyä Fleshback.

– Näyttelyssä nähdään teoksia pohjustetusta pellavakankaasta, joiden pintastruktuurit kuvaavat hermoratojen luomia tahattomia liikkeitä, katkoksia kehon viesteissä eri toimintojen välillä sekä tilaa, jossa tajunta hämärtyy ja keho reagoi poikkeavalla tavalla, tiedotteessa todetaan.

Aaltosen Ateljeessa on esillä Pauli Viljasen näyttelyn Present. Esillä on myös Päivi Suomen näyttely luontoaiheisista veitsellä ja sormin maalatuista öljy- ja akryylimaalauksista sekä Sanna Kärkkäisen näyttely Tänäkin päivänä, jossa päiväkirjamaisesti maalatut teokset käsittelevät uupumuksesta toipumista ja paranemisprosessia.

Tämänhetkiset näyttelyt ovat esillä Galleria WW:ssä 17. heinäkuuta saakka.

Leave a Comment