Pirkanmaan Yrittäjille uusi toimitusjohtaja, Jenni Pöllänen aloittaa heti vapun jälkeen

Jenni Pöllänen saa johdettavakseen maamme suurimman yrittäjäjärjestön aluejärjestön. Hän aloittaa toimitusjohtajana 2. toukokuuta.
Jenni Pöllänen saa johdettavakseen maamme suurimman yrittäjäjärjestön aluejärjestön. Hän aloittaa toimitusjohtajana 2. toukokuuta.

Pirkanmaan Yrittäjien uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu MBA Jenni Pöllänen. Hän aloittaa uudessa tehtävässään heti vapun jälkeen 2. toukokuuta.

Jenni Pöllänen saa johdettavakseen maamme suurimman aluejärjestön. Suomen Yrittäjiin kuuluu 20 aluejärjestöstä.

Pirkanmaan Yrittäjiin kuuluu noin 8 000 jäsenyritystä. Järjestön tärkein tehtävä on vaikuttamistyön, verkostojen ja yrittäjien osaamisen vahvistamisen avulla auttaa pirkanmaalaisia yrityksiä menestymään ja sitä kautta lisätä maakunnan elinvoimaa.

Jenni Pöllänen on tehnyt pitkän uran Stockmannin palveluksessa toimien muun muassa Helsingin ja Tampereen tavaratalojen johdossa. Järjestötoiminnan kokemusta hän tuo mukanaan luottamustehtävistään esimerkiksi partiossa ja Suomen Punaisella Ristillä.

Hyppy yrittäjäjärjestöön tuntuu Pölläsestä innostavalta.

– Pirkanmaan Yrittäjät toimii aktiivisesti erilaisissa verkostoissa eri sidosryhmien kanssa yrittäjyyden olosuhteiden kehittämiseksi. On hienoa päästä tutustumaan niin pirkanmaalaisiin yrityksiin, järjestön kuulemani mukaan mahtavaan luottamushenkilöporukkaan kuin muihinkin sidosryhmiin, Jenni Pöllänen sanoo.

Pöllänen kertoo olevansa ratkaisukeskeinen ja kehittämisorientoitunut johtaja.

– Minulle on tärkeää toimia aina yhteistyössä eri osapuolia kuunnellen. Uskon, että järjestössä ja sen sidosryhmissä on valtavasti ideoita ja osaamista, joita voimme yhdessä toimien valjastaa pirkanmaalaisen yrittäjyyden parhaaksi.

Uutta näkemystä järjestön kehittämiseen

Pirkanmaan Yrittäjien puheenjohtaja Janne Vuorinen sanoo, että yrittäjäjärjestön ulkopuolelta tuleva toimitusjohtaja tuo mukanaan paljon uutta. Erityisesti hän arvostaa Jenni Pölläsen pitkää uraa kaupan alalla.

– Meidän olisi järjestönäkin ajateltava jäsenistöämme ennen kaikkea asiakkaina ja sitä kautta pohtia, miten parhaiten vastaamme heidän tarpeisiinsa ja millaisen kokemuksen he meistä saavat. On hienoa, että pääsemme kehittämään niin järjestömme toimintaa ja esimerkiksi juuri jäsenkokemusta yhdessä uuden toimitusjohtajan kanssa, hän sanoo.

Pirkanmaan Yrittäjien pitkäaikainen toimitusjohtaja Pasi Mäkinen jäi eläkkeelle viime vuoden lopussa.

PIRMEDIAT JULKAISEE ENSI KESKIVIIKON PAIKALLISLEHDISSÄÄN JENNI PÖLLÄSEN HAASTATTELUN.

Leave a Comment