Vastaa kyselyyn: Oletko osallistunut ukrainalaisten auttamiseen?

Paula Kymäläinen kantoi torstaina valmiiksi pakattuja ja merkittyjä laatikoita valtuustosalista ulko-oven viereen odottamaan edelleenlastausta Ukrainaa kohti lähtevään bussiin. Kuva: Anne Kotipuro

Sotatilanne Ukrainassa on saanut monet tahot miettimään, kuinka he voisivat auttaa ukrainalaisia pakolaisia ja heitä, jotka joutuvat elämään sodan keskellä.

Lue myös: Nopealla rykäisyllä kertyi auton täydeltä ensiaputarvikkeita vietäväksi Ukrainan rajalle – onneksi käytössä on linja-auto

Orivedeltä on myös lähetetty apua Ukrainan suuntaan. Tavaralähetysten lisäksi monet ovat tehneet rahalahjoituksia eri järjestöjen kautta.

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko sinä osallistunut ukrainalaisten auttamiseen. Voit myös perustella vastaustasi ja kertoa, kuinka olet auttanut tai kuinka aiot mahdollisesti auttaa.

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?