OrPolla oli vahvempi tahto viedä erävoitot – Ariana Pirv nousi liigan pistetykkien ykköseksi

Ariana Pirv oli jälleen OrPon hyökkäysten ykköstykki. Hän johtaa nyt liigan pistetilastoa. Kuva: Juha Jäntti

OrPon lauantainen naisten lentopalloliigan kotiottelu Pihtiputaan LiigaPlokia vastaan oli kahden erän lämmittelyn jälkeen tuimaa ja tasaväkistä taistelua sarjapisteistä. Nyt kotijoukkue pystyi kääntämään kahden ratkaisevan ja tiukan erän voitot kotiin, ja tämä vahva tahto ratkaisi koko ottelun.

OrPo vei kolme sarjapistettä eräluvuin 3-1 (25-14, 21-25, 25-23, 25-23). Joukkue nousi sarjataulukossa viidenneksi. Se on kuitenkin pelannut kolme ottelua vähemmän kuin tällä hetkellä nelospaikkaa pitävä Hämeenlinna. LiigaPloki on kaksi pinnaa OrPon jäljessä yhden ottelun enemmän pelanneena.

Ariana Pirv oli jälleen kerran OrPon ja koko ottelun tehokkain pistetehtailija. Ottelun kokonaissaldo 26 pistettä vei hänet koko liigan pistepörssin kärkeen. Kun tästä vähennetään illan 12 miinuspistettä, Pirvin tehot jäivät ottelussa vielä 14 pisteen verran plussalle.

LiigaPlokin ykköstykki Anna Yefremenko ylsi lähes samoihin lukemiin tehoilla 20/+10. OrPon Netta Rekola ahkeroi virheettömän iltapuhteen teholukemin 9/+9. Hän sai paukutella useammankin satasen hyökkäyksen kenttään lähes tyhjältä verkolta.

OrPo matkustaa sunnuntaina Puijo Wolleyn vieraaksi Kuopioon.

Lue lisää LiigaPloki-ottelusta Oriveden Sanomien verkkosivuilta sunnuntaina.

Leave a Comment