Tartu Elinvoima ja yrittäjyys -teemaan – lue kiinnostavista yrityksistä ja ilmiöistä lähelläsi!

Elinvoima ja yrittäjyys -teema ilmestyy printtilehdessä 27.10. Verkossa teemaan liittyviä juttuja on luettavissa aina 23.–31. lokakuuta.

Elinvoima ja yrittäjyys -teemasta voit lukea kiinnostavista paikallisista yrityksistä ja elinvoimaisista ilmiöistä lähelläsi. Verkossa aloitamme teemaviikon jo lauantaina 23.10., ja julkaisemme uutta teemasisältöä koko seuraavan viikon ajan.

Koronan hellittäessä otettaan yritykset uskaltavat katsoa tulevaisuuteen uusin silmin. Yrittäjän arjessa on monia valonpilkahduksia. Lentoliikennekin Tampere–Pirkkalassa alkaa vähitellen piristyä. Lue myös esimerkiksi siitä, miten Business Finlandin Tampereen toimipiste voi auttaa yrittäjiä.

Printtilehdessä elinvoima ja yrittäjyys -teema ilmestyy 27. lokakuuta.

Kiinnostavat tarinat kantavat aina. Tartu tuhtiin lukupakettiimme! Ylläty, innostu ja ehkä liikutukin!

Leave a Comment