Ailahtelevasti pelannut OrPo törmäsi tasaisen vahvan Puijo Wolleyn muuriin

OrPon Annukka Paloniemi ohitti muutaman kerran tehokkaasti Puijon verkkotorjunnan. Kuva: Juha Jäntti

LiigaPloki-ottelussa nähty OrPon vahva peliote oli kateissa, kun Puijo Wolley tuli keskiviikkona ottamaan siitä mittaa Orivedelle. Naisten lentopalloliigan pisteet matkasivat Savoon eräluvuin 1-3 (20-25, 20-25, 25-15, 22-25).

Kahden ensimmäisen erän perusteella ottelu näytti menevän vieraille helposti ja puhtaasti kolmessa erässä. OrPon peli oli pitkät tovit täysin kateissa. Jostain kuitenkin löytyi sen verran puristusta, että joukkue pystyi kehittämään kumpaankin erään pienen kirivaiheen, joka ei kuitenkaan riittänyt erävoittoihin asti.

Kolmoserässä OrPo löysi oman iloisen ja päättäväisen peli-ilmeensä. Kuin taikaiskusta lähes kaikki onnistui. Aloitukset alkoivat nousta sujuvasti passari Nea Luntamon sormiin. Ariana Pirv takoi palloja nelospaikalta kenttään urakalla, ja hyökkäyksissä säestivät Ada Aronen, Netta Rekola ja Annukka Paloniemi.

Kun vierasjoukkueen peli hajosi samalla lähes täydellisesti, OrPo vei erän selvin lukemin.

Neloserä oli tasaista kamppailua tilanteeseen 20-20 asti. Sitten OrPo sortui muutamaan helppoon virheeseen, ja Puijo Wolleylla oli helppo työ kuitata itselleen kolme sarjapistettä.

Vierasjoukkue pelasi kokonaisuudessaan tasaisen vahvasti. OrPolla oli vaikeuksia erityisesti Puijo Wolleyn vaikeiden syöttöjen ja tiiviin torjuntapelin kanssa.

Lue lisää ottelun osin kiihkeistäkin tunnelmista Oriveden Sanomien verkkosivuilta torstaina.

Leave a Comment