Aiotko käydä lauantaina Kampuksen Sadonkorjuujuhlassa? – nappaa kuva ja tehdään yhdessä päivän tunnelmista kertova suuri kuvagalleria!

Sadonkorjuujuhla

Vuosi sitten pidetyillä Sadonkorjuumarkkikoinoilla pitkävartisimman mukulakasvinsarjan voiton vei Esa Kallion maa-artisokka. Se kiipesi koko pituudessaan yli kuvan reunan. Kuva: Venla Roivainen

Oriveden Kampuksella vietetään lauantaina Sadonkorjuujuhlaa.

Oriveden Sanomat kokoaa tapahtumasta lukijoidensa näköistä kuvagalleriaa. Ota siis tapahtumassa sinua kiinnostavasta asiasta tai kohteesta kuva ja lähetä se Oriveden Sanomiin.

Kuvan voit lähettää sähköpostitse osoitteella toimitus@orivedensanomat.fi tai WhatsApp-viestinä numeroon 044 347 7422. Vaihtoehtoisesti voit hyödyntää myös Instagramia, lisää silloin kuvasi julkaisutietoihin #orivedensanomat.

Kerro myös lyhyesti, mitä kuvassa tapahtuu ja valokuvaajan tiedot. Kuvia voi lähettää heti tapahtuman aikana ja lehden verkkosivuille kuvagalleriaa kootaan jo viikonlopuna aikana. Parhaat palat julkaistaan myös keskiviikkona ilmestyvässä paperilehdessä.

Tarjolla Ryytimaahan tutustumista ja suuria juureksia

Tapahtumassa on mukana tuottajia ja lähituotteiden myyjiä, yhdistysten esittelyjä ja infopisteitä sekä kirpputorimyyjiä. Paikalla pääsee myös ratsastamaan ponilla ja ostamaan kahviosta lettuja ja makkaraa.

Lue myös: Happamia miehiä ja komein kurpitsa – sadonkorjuujuhlan ykkönen oli noin 30-kiloinen kaunotar

Lisäksi viljelypalsta Ryytimaalla on avoimet ovet, Kuitin Tuuli esiintyy Galleria Akvaariossa ja Esa Kallio vie ennen puoltapäivää väkeä kasvikierrokselle.

Oriveden kirjasto järjestää tapahtumaan poistokirjamyynnin. Myynnissä on muun muassa lasten kuvakirjoja. Ostotapahtumaan kirjaston työntekijät kehottavat asiakkaita varautumaan käteisellä ja tasarahalla.

Tapahtumassa selvitetään myös, kenen puutarhassa on kasvanut suurin kurpitsa, juures tai oikeastaan ihan mikä tahansa kasvi. Kasvattajansa kasvullaan yllättäneet puutarhan tuotokset voi tuoda paikalle ja laittaa tarjolle kilpailuun.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?