OrPolla kaksi harjoituspeliä takanaan – ensimmäisessä liigapelissä vastaan tulee Woman Volley

Mestaruusliigajoukkueiden harjoituspelit ovat olleet piilossa koronan vuoksi.

Maanantaina ottelutapahtumia koskevat rajoitukset vihdoin muuttuivat, joten yleisörajoitusta ja turvavälejä otteluissa ei enää ole. Maskisuositus ja käsidesin käyttömahdollisuus pelipaikalla jäivät voimaan. Muutos on merkittävä urheiluseuroille ja katsojille, jotka voivat nyt valmistautua lähes tavanomaisen kauden läpimenoon.

OrPo on pelannut kaksi liigatason harjoituspeliä. Se hävisi ensin LP Kangasalle.

Sunnuntaina se hävisi LP Vampulalle 2-3 Tampereella. Pyynikin palloiluhallissa pelattiin TUL:n avoimista mestaruuksista. Vampula voitti, OrPo oli toinen ja Rantaperkiön Iskun ykkössarjajoukkue kolmas.

Otteluiden perusteella OrPon valmennuskaksikolla on vielä paljon työsarkaa saada joukkueen peli kulkemaan paremmin.

Peli sakkasi ajoittain kaikilla osa-alueilla. Isoin ongelma oli hyökkäysten suuntaaminen päin LP Vampulan torjuntaa, jossa kuningattarena hääri vilppulalaislähtöinen Laura Laukkanen.

OrPon harjituspelit jatkuvat tällä viikolla. Keskiviikkona Orivedelle saapuu Hämeenlinnan Lentopallokerho ja seuraava OrPon peli on lauantaina LP Vampulan turnauksessa Huittisissa.

Naisten Mestaruusliiga alkaa 23. syyskuuta. OrPon ensimmmäinen liigaottelu on 25. syyskuuta Orivedellä. Vastaan asettuu Woman Volley.

OrPon toinenkin peli on vielä kotiottelu, kun 1. lokakuuta joukkue kohtaa Oriveden liikuntahallissa harjoituspelistä tutun LP Vampulan.

Ensimmäinen vieraspeli on Hämeenlinnan HLK:ta vastaan 3. lokakuuta.

Leave a Comment