Uimahallin avaus siirtynee ainakin viikolla remontin pitkittymisen vuoksi – suunnitelmia on täydennetty ja tarvikkeilla on pitkät toimitusajat

Oriveden uimahallin avautuminen kesätauon jälkeen viivästyy 1-2 viikkoa vielä kesken olevan remontin vuoksi. Suunnitelmien mukaan hallin piti avata ovensa jälleen maanantaina 9. elokuuta.

Uimahallissa on uudistettu valvomoa siten, että sitä on laajennettu kiinni lasten altaisiin asti. Toteutussuunnitelmaa säädettiin vielä viime metreillä, ja lisätarvikkeiden toimitusaika on ollut odotettua pidempi.

– Valvomon muutosta on suunniteltu jo pitkään. Suunnitelmissa oli joitakin puutteita, joita olemme täydentäneet. Remontista tuli hiukan alun perin suunniteltua laajempi, mutta se on nyt hyvä tehdä kerralla kuntoon ennen ensi vuodelle suunniteltua isompaa remonttia, kaupungin kiinteistöpäällikkö Jaana Rajantaus kertoo.

Viivästyksen kesto tarkentuu ensi viikon alkupäivinä.

Uimahalliin on luvassa ensi kesänä laajempia uudistuksia. Tavoitteena on laajentaa pesutiloja sekä parantaa esteettömyyttä pukuhuoneissa ja saunatiloissa.

– Saimme aluehallintovirastolta liikuntapaikka-avustusta ensi vuodelle nimenomaan uimahallin esteettömyyden parantamiseen 50 000 euroa. Siten tuokin remontti toteutuu alun perin suunniteltua laajempana.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?