Lukijalta: Mopoterrori jatkuu ja jatkuu – eikö poliisikaan voi tehdä mitään?

On nyt käyty ystäväni kanssa iltaisin lenkillä, kun päivisin on niin kuuma. Itse käytän rollaattoria. Sunnuntaina puoli kahdeksan–puoli yhdeksän aikaan Aihtiantiellä mopojen yleinen häirintä korostui.

Neljä–viisi mopoa ja yksi keltainen mopoauto tekivät oikein kiusaa, ajelivat likeltä ohitsemme Kääjäntietä ees taas, keulivat ihan vieressä ja näyttelivät meille ikäihmisille keskisormea. Välillä vaihdettiin kuskia, ja kiusanteko jatkui.

Kaiket yöt nämä mopot kaasuttelevat puoli yhdestätoista aamuviiteen, Oritiellä meteliä oikein nostetaan. Poliisikin tuntuu olevan täysin voimaton näiden kanssa. Ikkunoita ei voi metelin takia pitää auki. Haluaisimme nukkua öisin.

Eikö vanhempia yhtään kiinnosta, missä heidän lapsensa yökaudet luuhaavat? Nämäkin kaikki näyttivät olevan tuskin 15-vuotiaita.

Kaksi mummua

Leave a Comment