Vastaa kyselyyn: Miten järjestää päättäjäisjuhlat turvallisesti, uskallatko lähteä juhliin?

Millaiset päättäjäis- tai ylioppilasjuhlat voi järjestää koronaoloissa? Entä uskaltaako vieraana jo juhlia vapautuneemmin? Näitä kysellään tämänviikkoisessa nettikyselyssämme. Kuva: Anne Kotipuro.

Ensi viikolla tulevat ylioppilaskirjoitusten tulokset, ja alkaa loppukiri juhlien valmistelussa. Vai alkaako? Viralliset koronarajoitukset eivät koske perhejulien kaltaisia yksityistilaisuuksia, mutta koronatilanteen hiljalleen helpottaessakin moni saattaa silti empiä juhliin osallistumista. Entä miten tilanne vaikuttaa juhlien järjestäjiin?

Näin Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä tiistaina linjasi. Sen vuoksi koulujen päättäjäisjuhlat pidetään ilman yleisöä ja monissa kouluissa lähetetään striimauksina, mutta kodeissa voidaan juhlia niin kuin parhaaksi katsotaan.

Lue lisää: Koronarajoituksiin helpotusta: Koolla saa olla 50 henkilöä, lapset ja nuoret pääsevät kisaamaan ulkona

 

Vastaa nettikyselyyn ja kerro mielipiteesi!

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.
Infoa äänestystuloksista
Äänestämisen jälkeen näet tämänhetkiset äänestystulokset. Toivomme, että jokainen äänestäjä äänestäisi vain kerran, jotta reaaliaikaiset äänestystulokset pitäisivät paremmin paikkansa. Monta kertaa äänestäminen vääristää tuloksia, ja siksi poistamme monta kertaa äänestäneiden ylimääräiset äänet siinä vaiheessa, kun kerromme myöhemmin äänestyksen tuloksista lukijoillemme.

 

 

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?