Vastaa kyselyyn: Mikä olisi toimiva paikka koirapuistolle?

Oriveden kaupungin teknisen toimen taholla suunnitellaan vielä yhtä karttaharjoitusta sopivan paikan löytämiseksi koirapuistolle. Kuva: Juha Jäntti

Koirapuiston rakentaminen Orivedelle ehdittiin jo kertaalleen viime vuonna haudata ja koirapuistoyhdistyskin lakkautti itsensä. Osalla kaupunkilaisia haave koirapuistosta elää edelleen. Asiasta on tehty myös valtuustoaloite.

Edellinen, vuonna 2019 jätetty kuntalaisaloite todettiin viime vuonna loppuun käsitellyksi. Puistolle ei löytynyt sopivaa paikkaa.

Uusimmassa aloitteessa esitetään, että kaupunki aloittaa yhteistyössä kuntalaisten kanssa selvityksen koirapuiston sijainnista esimerkiksi avoimella kyselyllä kuntalaisille.

Kaupungin taholla on kaavailtu, että koirapuiston paikasta tehtäisiin vielä kertaalleen karttatarkastelu. Karttaharjoituksessa kaikkiin koirapuiston kannalta vähänkään mahdollisiin paikkoihin piirrettäisiin säteeltään sadan metrin suuruinen ympyrä. Tähänastisten valmistelujen mukaan sopivaa paikkaa, josta olisi asutukseen vähintään vaaditut sata metriä, ei ole löydetty.

Vastaa kyselyyn ja kerro, jos tiedossasi on mielestäsi sopiva paikka koirapuistolle. Mikä on tärkeää puiston sijaintia mietittäessä?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?