Pölkky Kuusamo oli jälleen OrPoa parempi – OrPon pohjoisen pelikiertue jatkuu sunnuntaina Rovaniemellä

OrPo ja Pölkky Kuusamo kohtasivat lauantaina toisensa jo toistamiseen samalla viikolla. Joukkueet pelasivat maanantaina Orivedellä ja myös silloin ottelu päättyi Pölkyn 1-3 voittoon.

Kuusamossa OrPon peli kulki paremmin, mutta pisteet jäivät puhtaasti kotijoukkueelle. Pölkky Kuusamo oli parempi lukemin 3-0 (25-19, 28-26 25-19).

Runkosarjan otteluissa OrPo taipui Pölkky Kuusamolle jokaisella kerralla. Joukkueet kohtasivat Orivedellä myös lokakuussa ja tuolloin Kuusamo vei voiton luvuin 1-3. OrPo on voittanut Pölkky Kuusamon edellisen kerran vuoden 2019 helmikuussa.

OrPon pelit jatkuvat pohjoisessa sunnuntaina, jolloin se kohtaa Rovaniemellä Woman Volleyn. Kauden kahdessa aiemmasta kohtaamisesta OrPo on ottanut molemmista voitot.

Kumpikin joukkue on hävinnyt kaksi edellistä mestaruusliigan otteluaan, joten varmaa on, että toinen joukkueista saa tappioputkensa sunnuntaina poikki.

Sarjataulukossa OrPon on viidentenä ja sarjapisteitä sillä on 32. Woman Volley on on toiseksi viimeisenä ja pisteitä se on kerännyt 16. WoVon takana on vain Kuortaneen Urheiluopiston joukkue, joka pelasi liigassa vain kymmenen ottelua.

Leave a Comment