Vastaa kyselyyn: Pitäisikö Orivedellä ja Juupajoella järjestää sateenkaariliputus Helsinki Pride -viikon aikana?

Helsinki Pride -tapahtumaa vietetään tänä vuonna 7.–13. syyskuuta. Helsinki on jo useana vuonna järjestänyt viikon aikana sateenkaariliputuksen. Suomen kaupungeista myös Hämeenlinna, Lahti, Forssa ja Riihimäki ovat päättäneet, että ne liputtavat jatkossa Helsinki Pride -viikon ajan.

Tampere puolestaan on liputtanut Pirkanmaan Pride -viikon kunniaksi. Ylöjärvellä on juuri käsittelyssä kuntalaisaloite, jossa esitetään, että kaupungissa järjestettäisiin sateenkaariliputus pian alkavan Helsinki Pride -viikon ajaksi.

Mitä mieltä olet? Pitäisikö Orivedellä ja Juupajoella järjestää sateenkaariliputus Helsinki Pride -viikon aikana?

Tietosuojaseloste löytyy tästä linkistä.

Kommentit (4)

  1. pekkaheikura1

    Eihän tällä äänestyksellä tosiaan ole mitään merkitystä, kuten ei millään nettiäänestyksillä. Niitä pystytään aina helposti manipuloimaan, ellei ole vahvaa tunnistautumista esim. pankkitunnusten kautta. Enemmistö suomalaisista on sitä mieltä, että sukupuolisen suuntautumisen perusteella ei tule syrjiä ketään. Mutta antaa ihmisten nyt painella namiskaa, jos siltä tuntuu. Mitä mieltä olet Paula Kymäläinen, tulisiko Orivedellä liputtaa Pride-viikolla. Minusta se olisi hienoa, sillä Orivesi on ikävästi leimautunut nurkkakuntaiseksi, jopa homofoobiseksi paikkakunnaksi, vaikka selvä enemmistö orivesiläisistä on mukavaa avoimesti asioita ajattelevia.

  2. timopeltoniemi

    Orivedellä kannatetaan vahvasti ”terveitä sukupuolirooleja”.

    Jokainen meistä voi onneksi liputtaa aivan vapaasti.

    Kunhan kaupunki saataisiin liputtamaan ensiksi edes Suomen luonnon päivänä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?