Oriveden matkailutoimijat saman sivuston alle

Kesäkuussa avattava, uusi Visit Orivesi -sivu kerää paikalliset matkailutoimijat ja -kohteet samaan osoitteeseen.  Oriveden kaupungilla on työn alla verkkosivu-uudistus, jonka yhtenä osa-alueena on matkailijoita palvelevan Visit Orivesi -nettisivujen luominen.

Matkailuelinkeinon kehittämiseksi kaupunki haluaa koota matkailutoimijoita yhteen kehittämään ja markkinoimaan toimintaansa yhdessä.

Yrityskoordinaattori Irene Suhosen mukaan koronakriisin myötä on odotettavissa, että lähimatkailun merkitys kasvaa.

– Erityisesti luontomatkailun on ennakoitu kiinnostavan entistä enemmän. Oriveden sijainti logistisessa solmukohdassa luo hyvät mahdollisuudet matkailualan kasvulle. Orivesi on myös suosittu mökkikaupunki. Lisäksi kaupunki haluaa kehittää aktiivisesti ulkoilureittejä matkailijoiden käyttöön, Suhonen kertoo.

Orivesiläisten matkailukohteiden ja -palveluiden ilmoittaminen valmistuville nettisivuille on maksutonta.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?