Yhteiskoulun kiireellisiin korjauksiin tarvitaan 600 000 euroa

Oriveden Yhteiskoulun A-siiven välttämättömien ja kiireellisten korjausten loppusummaksi on tarkentumassa 600 000 euroa.

Alkuperäisen ja edellisessä Oriveden kaupunginhallituksen kokouksessa pöydälle jääneen hankesuunnitelman mukaan kiireisimpien kesän aikana tehtävien korjausten kustannukset olisivat olleet 1,3 miljoonaa euroa. Korjausten vaiheistuksia ja laajuutta haluttiin kuitenkin selvittää vielä tarkemmin, jolloin kiireellistä huomiota vaativien korjausten loppusummaksi muodostui 600 000 euroa.

Kaupunginhallitus käsittelee Yhteiskoulun A-siiven sisäilmakorjauksia maanantain kokouksessaan. Hallitus aikoo todeta, että koulun A-siiven välttämättömät ja kiireelliset sisäilmakorjaukset on toteutettava mahdollisimman pian. Tällä varmistetaan se, että tilojen käyttäminen on turvallista.

Samalla hallitus aikoo todeta, että kuluvan vuoden talousarvion sisältä ei ole siirrettävissä rahoitusta mainituille välttämättömille toimenpiteille.

Esityslistan mukaan kaupunginvaltuustolle aiotaankin ehdottaa, että tekniselle lautakunnalle myönnetään tämän vuoden talousarvion investointiosaan 600 000 euron lisämääräraha Yhteiskoulun A-siiven kiireellisiin sisäilmakorjauksiin. Lisäksi hallitus aikoo esittää valtuustolle, että vuoden 2020 talousarvion rahoitusosaan myönnetään 600 000 euron ylitysoikeus pitkäaikaisiin lainoihin, jotta A-siiven korjaukset saadaan toteutettua.

Muut Yhteiskoulun kuntotutkimuksessa esille tulleet välttämättömät sisäilmakorjaukset käsitellään todennäköisesti vuosien 2021-2023 talousarvio- ja taloussuunnittelukäsittelyn yhteydessä.

Lue aiheesta lisää:

Yhteiskoulun kiireisin työ sisäilman laadun parantamiseksi on pohjarakenteiden uusiminen

Yhteiskoulun sisäilmaremontin vaiheistuksesta laaditaan uusi ehdotus

Kommentit (2)

 1. carlosjohn

  Tarvitsetko lainaa, tarjoamme lainaa välittömällä online-hyväksynnällä,
  *henkilökohtainen laina
  * yrityslaina,
  * auto laina,
  *opintolaina
  * Yrityslaina
  jne. … annamme 1000 dollaria – 60 000 000 dollaria. dollareina tai euroina lainassamme on 3% korko ja voimme myöntää lainaa mihin tahansa päin maailmaa …. jos olet kiinnostunut, ota yhteyttä whatsappin kautta: +256756543536 tai sähköposti: christharmonyloanfund@gmail.com

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?