Ruokajakeluun tuli lopulta mukaan lähes 800 koululaista

Ruokakassien pakkaamista Kultavuoren koululla

Kultavuoren koululla pakattiin viime viikolla 550 kassillista ruokaa etäkoululaisille. Tällä ja ensi viikolla kasseja lähtee 670. Kuva: Juha Jäntti

Oriveden kaupungin etäkoululaisten ruokajakeluun ilmoitettuja oppilaita kertyi lopulta lähes 800. Viime viikon maanantaina ensimmäisessä ruokakassien jaossa oli mukana jo noin 700 oppilasta. Alkuperäisestä jatkettu ilmoittautumisaika päättyi viime viikon tiistaina.

Ensimmäinen ruokakassien jako meni palvelupäällikkö Kirsti Skogbergin mukaan läpi ennakko-odotuksia sujuvammin. Suurimmat järjestelyt tehtiin Kultavuoren koululla, mistä haettiin neljän tunnin aikana 550 kassia. Muut noutopaikat ovat Hirsilän ja Eräjärven koulut.

– Tänään on nyt sitten seuraava jako, ja ensi viikolla tämä sitten loppuukin. Ensi maanantaina hakijat saavat vielä kolmen päivän ruokakassilliset. Ehdimme nyt ainakin sen näkemään ja kokemaan, että tosi kivasti sujuu tällainenkin poikkeuksellinen toiminta, Skogberg kehui valmistautuessaan jälleen maanantain jakourakkaan.

Mukaan ilmoittautuneiden määrän kasvu kohdistui lähes kokonaan Kultavuoren koululle. Sieltä lähtee tällä ja ensi viikolla 670 ruokakassia etäkoululaisten koteihin.

Lue myös aiempi juttumme aiheesta: Viikon ruokakasseja jaettiin maanantaina 700 koululaiselle, ilmoittautuminen ruokapalveluun päättyy tänään

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?