Sydänyhdistys tarjoaanyt myös asahi-ryhmän

Asahi on suomalaisten terveysasiantuntijoiden kehittämä kokonaisvaltainen ja tehokas liikuntamuoto, joka auttaa ihmistä kohentamaan terveyttään ja elämänlaatuaan. Se hoitaa ja ennaltaehkäisee selän ja hartiaseudun vaivoja, kaatumisia ja stressiä. Liikkeet ovat yksinkertaisia, hitaita, pehmeitä ja helposti omaksuttavia. Asahissa ei tarvitse hikoilla.

Työikäinen väestö hyötyy niskahartiaseudun ja selän rentoutumisen ja kuntoutumisen ansiosta. Vanheneva väestö tulee kotonaan paremmin toimeen, koska jalkavoimat ja tasapaino vahvistuvat. Harjoituksen tuottama henkinen rauhallisuus ja ruumillinen rentous siirtyvät arkielämään.

Sydänyhdistys lisää liikuntatarjontaansa uudella asahi-ryhmällä, joka aloittaa maanantaina 17. syyskuuta Kiwilinnassa (entisen Joni-Pukineen yläkerta) kello 17.15 Mirja Tukiaisen ohjaamana.

Ryhmä on tarkoitettu sekä työikäisille että ikääntyneille sydänyhdistyksen nykyisille ja uusille jäsenille. Asahi-ryhmä kokoontuu kerran viikossa — paitsi syyslomaviikolla 42 — maanantaihin 3.12. saakka.

Pukeudu mukaviin liikuntavaatteisiin. Harjoitella voi sukkasillaan tai kevyissä tossuissa. Asahi sopii kaikille ikään, kokoon, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta.

Ilmoittautumiset tehdään Seija Pitkäselle numeroon 040 5792852 viimeistään tällä viikolla. Asahi -liikuntaryhmä on jäsenille maksuton.