Lestikierroksen 5. teema alkaa

Lestikierroksen seuraavana terveysliikunnan teemana 30.7 — 9.9. ovat pyöräily, rullaluistelu ja lenkkeily. Suoritusaika on lapsilla, nuorilla ja ikäihmisillä vähintään 45 minuuttia ja työikäisillä vähintään 60 minuuttia. Suorituksen voi tehdä osissa tai yhdellä kertaa mainittuna ajankohtana.

Osatapahtumana on XXV Petääjärvijuoksu ja maraton lauantaina 1.9. kello 13 alkaen. Lisätiedot netistä www.toiska.fi/juoksu/. Suorituksen voit kirjata suorituskorttiin, joita saa uimahallilta tai netistä tulostamalla www.orivesi.fi -> palvelut -> liikunta -> lestikierros. Suorituskortti löytyy esitteen viimeiseltä sivulta. Suorituskortti palautetaan lestikierroksen päätyttyä, viimeistään 9.12. mennessä uima- tai liikuntahallille.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?