Uusi Lestikierros alkaa luistelulla ja mäenlaskulla

Lestikierros 2018 alkaa luistelu-, kelkkailu- ja mäenlaskuviikoilla 19.1.—11.2. Lasten, nuorten ja ikäihmisten lestikierrossuoritukseksi riittää vähintään 30 minuutin ja työikäisten suoritukseksi vähintään 40 minuutin omatoiminen tai ohjattu luistelu, kelkkailu tai mäenlasku.

Lestikierrokselle voi osallistua täyttämällä nettisivuilta löytyvän tulostettavan lomakkeen (www.orivesi.fi ->palvelut-> liikunta ->lestikierros -> vuoden 2018 esite) tai noutamalla lomakkeen uima- tai liikuntahallilta.

Lestikierroksen luisteluviikoilla jäähallissa on maksuttomia yleisöluisteluvuoroja. Ajantasaiset jäävuorovaraukset voi katsoa internetistä osoitteesta www.orivesi.fi. Osallistumislomake palautetaan vuoden päätteeksi 9.12. mennessä liikunta- tai uimahallille.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?