Tavataan avajaisissa

Loppuvuodesta 2016 alkaneen Järjestöjen talo -hankkeen tavoitteena on kehittää kuntalaisia osallistavaa kolmannen sektorin toimintaa Orivedellä.

Järjestöjen talolla onkin jo käynyt kymmeniä paikallisyhdistysten edustajia tapaamassa hankekoordinaattori Piia Hannilaa. Useat toimijoista ovat varanneet Latokartanontie 2:ssa sijaitsevan Järjestöjen talon tiloja käyttöönsä.

Talon kaikille avoimia avajaisia vietetään torstaina 12.1. kello 16—18. Avajaisissa kerrotaan Järjestöjen talo -hankkeesta ja lisäksi Järjestöjen talolla toimivat yhdistykset ja toimijat esittäytyvät. Paikalla on myös Järjestöjen talo -hankkeen rahoittajan Pirkanmaan Kantri ry:n edustajia. Avajaisiin osallistuneiden kesken arvotaan Työpaja Mainingissa valmistettuja tuotteita.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?