Lasten hiihtokoulu alkaa sunnuntaina

Oriveden Ponnistuksen hiihtojaosto järjestää jälleen lasten hiihdonopetusta 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille. Nuorimpien lasten kanssa tutustutaan hiihtoon erilaisten suksileikkien ja -harjoitteiden avulla, ja vanhemmille lapsille opetetaan luisteluhiihdon ja perinteisen oikeaa hiihtotekniikkaa.

Tarkemmat ohjeet löytyvät netistä: http://oriveden.ponnistus.sporttisaitti.com/hiihtokoulut/

Muista printata ja täyttää ilmoittautumislomake. Tuo se ja osallistumismaksu mukanasi sunnuntaina 15.1. kello 9.45 Rovastinkankaan koululle.

Pukuhuoneessa ensin ilmoittaudutaan, ja sen jälkeen lapsille on latualueella lumiolosuhteiden mukaista hiihtotoimintaa kello 11:een asti. Vanhempiakin toivotaan mukaan.

Latukahvilan blogista ( http://orivedenlatukahvila.blogspot.com ) löytyy myös lisäinfoa ja muun muassa viime vuoden hiihtokoulun tapahtumia sanoin ja kuvin. Oriveden hiihtojuttuja löytyy nyt myös Facebookista ryhmästä OrPo hiihtojaosto.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?