OrPolla edessä vieraspeliurakka

OrPon liigajoukkueen kinkun sulattelu ei tuota ongelmia. Se joutuu pelaamaan kahdessa viikossa viisi peliä ja niistä neljä ensimmäistä vieraskentillä. Kevätkausi alkaa sunnuntaina Hämeenlinnassa, missä kohdataan kärkijoukkue HPK.

Keskiviikkona ollaan Saksan maalla. Challenge cupin toinen osaottelu on Schwerinissä. Kun sieltä tullaan pois, niin jo lauantaina on matkaottelu Kuusamon Pölkyn vieraaksi.

Keskiviikkona 18. tammikuuta kohdataan Pieksämäki Volley vieraissa. Ensimmäinen kotipeli on vasta 21. tammikuuta. Silloin Orivedelle saapuu LiigaPloki.

Joukkue on harjoitellut joulun jälkeen tiiviisti. Loukkaantumisia ei ole tullut, mutta flunssaa on podettu. Valmentaja Satu Natusen mielestä on harjoiteltu hyvin ja huolehdittu levon ja rasituksen suhteesta.

— Joulukuun uuvahdukset on paikattu. Mieli on virkeä ja peli-ilo löytymässä. Omalla pelillä pyrimme ratkaisuihin. Saksaan lähdemme pelaamaan hyvää peliä. Pyrimme heittämään kapuloita taitavan Schwerinin rattaisiin. Odotan siellä pelaajiltani yksilötason nousuja, kertoo OrPon käskyttäjä Satu Natunen.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?