Tärkein asia jokaisen ihmisen elämässä – kirjoittajan mielestä Jumalan sanaan on suhtauduttava vakavasti

Tänä aikana, jolloin sananvapaus on oleellisesti kaventunut, ei saisi puhua tai kirjoittaa asioista, jotka kuitenkin ovat olemassa, ja usein jopa tärkeitä saada ihmisten tietoisuuteen. Mutta jos media pimittää tällaisia asioita ja tapauksia, se ei tee niitä olemattomaksi.

On niin kuin petoeläimen takaa-ajama eläin piilottaa päänsä pensaaseen kuvitellen, ettei peto näe sitä, on yhtä järjestöntä kieltää tosiasioita ajatellen, että ne katoavat olemasta. Kuitenkin voi olla kyse elämästä ja kuolemasta, niin kuin pedon takaa-ajamalla eläimellä.

Kun siis on kirjoitettu Jumalan omassa sanassa, jota ei nykyisin saisi julkisesti tuoda esiin: ”Vai ettekö tiedä, etteivät väärät saa periä Jumalan valtakuntaa? Älkää eksykö. Eivät huorintekijät, ei epäjumalanpalvelijat, ei avionrikkojat, ei hekumoitsijat eikä miehimykset, eivät varkaat, ei ahneet, ei juomarit, ei pilkkaajat eivätkä anastajat saa periä Jumalan valtakuntaa.” (1. Kor. 6:8-10)

Mitä siis merkitsee, ettei saa periä Jumalan valtakuntaa? Se merkitsee sitä, että sellaiset ihmiset heitetään tuliseen järveen, joka tulta ja tulikiveä palaa. Ja heidän vaivansa savu on on nouseva aina ja iankaikkisesti eikä heillä ole lepoa päivällä eikä yöllä (Ilm.kirja).

Tämä on hirvittävä osa, jota ei voi paeta eikä muuttaa. Loppumaton tuska, jota ei voi verrata mihinkään ajalliseen kärsimykseen, josta viimeistään kuolema vapauttaa.

Sen tähden on äärimmäisen tärkeää, että jokainen meistä suhtautuu vakavasti Jumalan sanan totuuteen, ja valitsee ikuisen elämän, joka on Kristuksessa. Joka hänen tykönsä tulee, sitä Hän ei heitä pois.

Juhani Tuominen

Leave a Comment