MAINOS

Järjestä velkasi fiksusti yhdistelylainalla ja säästä rahaa

Onko taloutesi hajallaan useiden lainojen vuoksi? Olet varmasti kyllästynyt maksamaan monia lainoja ja niiden eri korkoja. Joka kuukausi on monta maksuerää, jotka pitäisi muistaa maksaa ajallaan. Rahaa menee kuluihin ja korkeisiin korkoihin ja taloudellinen tilanne voi olla tiukka. Tilanne stressaa ja huolestuttaa.

Onneksi tähän on olemassa helppo ja nopea ratkaisu: yhdistelylaina. Yhdistelylaina on taloudellinen keino, jolla saat yhdistettyä useat velat yhdeksi lainaksi. Näin sinun tarvitsee maksaa vain yhtä kuukausittaista lyhennystä. Taloudellinen stressi helpottuu, kun maksuja on vain yksi ja rahaa jää enemmän muihin tarkoituksiin.

Kaikenlaiset pienet lainat, kuten kulutusluotot, pikalainat, osamaksut ja luottokorttivelat voidaan yhdistää. Yhdistelylainan avulla voit säästää paljon rahaa. Eri veloista maksettavat korot saattavat olla korkeat ja kun maksat velkoja erikseen, menetät rahaa turhiin kuluihin. Yhdistelylainalle voit saada matalamman koron ja paremmat lainaehdot, mikä saattaa vähentää kuluja merkittävästi ja tuoda suuret säästöt pitkällä aikavälillä.

Nordic Bankin lainavertailusivustolta voit hakea yhdistelylainaa jopa 70 000 euroon asti. Et tarvitse lainaa varten vakuuksia etkä takaajia, vaan ainoastaan puhtaat luottotiedot sekä säännölliset tulot. Yhdistelylainaa on mahdollista hakea joko yksin tai yhteishakijan kanssa.

Voit säästää paljon rahaa, kun yhdistät lainat

Ajattele hetki, miten helpottavaa olisi, kun sinun tarvitsisi muistaa maksaa vain yksi kuukausittainen lyhennys. Vain yksi maksupäivä, yksi korko ja yhdet kulut. Ei enää useiden maksujen kanssa pyristelyä ja eräpäivien muistelua.

Kun yhdistät lainat yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi, saat enemmän taloudellista vapautta ja helpotat talouden hallintaa merkittävästi. Voit keskittyä yhteen maksuerään. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa.

Vaikka velan määrä pysyy samana, säästöä syntyy yleensä silti. Säästö tulee kahdesta asiasta. Ensinnäkin kuukausittaisia kuluja maksetaan enää vain yhdestä lainasta. Toiseksi isompien lainojen korot ovat yleensä matalammat, minkä vuoksi yksi isompi yhdistelylaina tulee tavallisesti halvemmaksi kuin monta pientä lainaa yhteensä.

Näin lainat yhdistetään

1. Laske nykyisten lainojen summat yhteen.

Jotta voit hakea yhdistelylainaa, on sinun ensin laskettava, kuinka suuren yhdistelylainan tarvitset. Laske siis, minkä verran nykyisiä lainoja on vielä jäljellä. Lisäksi sinun pitää päättää, minkä mittainen laina-aika on taloudelliseen tilanteeseesi sopiva. Sopivan maksuajan arvioimiseen voit käyttää apuna Nordic Bankin nettisivuilta löytyvää lainalaskuria.

2. Hae lainaa yksin tai yhteishakijan kanssa.

Kun lainan määrä ja laina-aika on päätetty, voit siirtyä täyttämään lainahakemusta. Hakemuksessa kysytään henkilötietojasi sekä tietoja tuloistasi ja menoistasi. Täytä hakemus huolellisesti, jotta saat kilpailukykyisiä tarjouksia.

Lainahakemuksen voi tehdä myös yhteishakijan kanssa. Usein yhteishakijana toimii oma puoliso. Voitte siis yhdistää kaikki pienet lainanne yhdessä ja näin jakaa vastuun veloista, tasapainottaa taloutta ja säästää rahaa. Yhteishakija parantaa lainan saamisen mahdollisuutta, varsinkin jos toisella hakijalla on pienet tulot. Yhdessä voitte saada isomman lainasumman ja matalamman koron.

3. Vertaile lainoja.

Tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainantarjoajia. Voit siis saada monta lainatarjousta eri tahoilta. Vertaile lainoja huolellisesti. Kiinnitä huomiota erityisesti korkoon, kuluihin ja todelliseen vuosikorkoon. Valitse tarjous, joka on edullinen ja joka sopii parhaiten tilanteeseesi.

4. Maksa rahoilla kaikki muut lainat pois.

Kun olet valinnut parhaan tarjouksen, allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut vaaditut liitteet, saat rahat pian tilillesi. Yhdistelylaina tarjoaa nopeasti avun taloudelliseen tilanteeseen. Pääset melkein heti maksamaan muut velat pois. Näin sinulle jää ainoastaan yksi kilpailutettu yhdistelylaina. Säästöä syntyy joka kuukausi ja rahaa jää enemmän muihin menoihin.

Yhdistelylainan kilpailuttaminen tuo lisää säästöjä

Yhdistelylainan kilpailuttaminen on tärkeää, koska se voi tuoda lisää säästöjä ja paremmat lainaehdot. Rahoituslaitosten korot ja kulut vaihtelevat. Kilpailuttamalla voit löytää juuri omiin tarpeisiisi sopivan lainan, jossa on edullinen korko. Samalla pääset tutustumaan muihin lainan ehtoihin ja voit valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kilpailuttaminen tarkoittaa käytännössä sitä, että pyydät lainatarjouksen useista eri rahoituslaitoksista, vertailet tarjouksia ja valitset niistä parhaan. Kilpailuttaminen on ainoa keino, jolla voit varmistua siitä, että lainasi on mahdollisimman edullinen.

Yhdistelylainan kilpailuttaminen on todella helppoa. Voit siis saada paljon säästöjä pienellä vaivalla. Lainahakemusta ei tarvitse lähettää erikseen jokaiseen paikkaan, sillä Nordic Bankin lainavertailusivustolla tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella useita lainantarjoajia.

Yhdistelylainalla voit saada talouttasi tasapainotettua itse. Mutta kun velat ja muut raha-asiat aiheuttavat huolta, on hyvä muistaa, että apua ja neuvontaa on saatavilla. Apua voi pyytää esimerkiksi oman kunnan oikeusaputoimiston talous- ja velkaneuvonnasta. Sieltä saa neuvontaa kaikissa arjen talousasioissa, kuten rahankäytön suunnittelussa ja velkojen selvittelyssä. Neuvonta on maksutonta.

 

MAINOS


Leave a Comment