Oriveden Tuiskun voittoputki sai jatkoa – tänään joukkue kohtaa vielä ennen heinäkuun taukoa tiukasti sarjataulukossa niskaan hengittävän FC Lastenin

Oriveden Tuiskun voittoputki miesten jalkapallon 5. divisioonassa on jo neljän ottelun mittainen. Viimeisimmän voiton Tuisku otti perjantaina, kun se kohtasi Rovastinkankaan kentällä sarjassa jumbojoukkueen paikkaa pitävän Vesilahden Visan.

Lue myös: Oriveden Tuisku otti jo kolmannen voiton putkeen – nyt joutui taipumaan TAS

Tuisku voitti ottelun 3–1. Maalin ottelussa per mieheen tekivät Erno Koskinen, Esko Höysniemi ja Miika Tapiolinna.

Vesilahden Visan Juuso Runsas teki joukkueensa ainokaisen ottelun lisäajalla.

Tuisku on Vitosen sarjataulukossa nyt kymmenen pelaamansa ottelun jälkeen kolmantena. Sarjapisteitä sillä on 21, kun kärkipaikkaa pitävällä Fish Unitedilla on 26 ja toisena olevalla TPV/2:lla on 22 sarjapistettä.

Neljäntenä Tuiskun niskaan hengittää yhdeksän ottelua pelannut  FC Lasten, jolla on kasassa 20 sarjapistettä. Tilanne voi kuitenkin muuttua suuntaan jos toiseen jo tänään tiistai-iltana, sillä Tuisku ja FC Lasten kohtaavat illalla Ikurin tekonurmikentällä.

Joukkueet kohtaavat nyt ensimmäisen kerran. Tuiskun tavoin myös FC Lasten on ollut edellisissä otteluissa hyvässä vireessä. Joukkue on voittanut kolmesta edellisestä ottelustaan kaksi ja viimeisimmästä ottelussaan se pelasi tasapelin TPV/2:sta vastaan.

Tänään pelattavan ottelun jälkeen Tuiskulla alkaa Vitosen peleistä kesätauko. Sarjapelien pariin joukkue palaa vasta 30. heinäkuuta, jolloin se kohtaa Rovastinkankaalla toistamiseen tällä kaudella Nekalan Pallon.

Leave a Comment