OrPossa pelannut Linnea Kuusela pukee ensi syksynä uuden seurapaidan ylleen – myös Orivedelle menestystä tuonut Elli-Saari Etelä siirtyy samaan joukkueeseen

OrPon pelaajat pääsivät viime kaudella tuulettamaan onnistumisten jälkeen. Etualalla mallia näyttivät OrPossa jatkava Ada Aronen ja ensi kaudeksi LP-Vampulaan siirtyvä Linnea Kuusela. Arkistokuva: Ari Keskinen

OrPon naisten liigajoukkueessa kaudella 2022–2023 pelanneen Linnea Kuuselan matka jatkuu uuteen joukkueeseen. Hän pelaa ensi kaudella LP-Vampulassa.

Keväällä 2022 Kuusela teki vuoden sopimuksen OrPon kanssa. Sopimukseen kuului myös mahdollisuus jatkovuodesta.

Kuusela on yleispelaaja. Ennen Oriveden kautta hän pelasi kaksi kautta LP Viestissä.

Lue myös: Linnea Kuusela siirtyy vahvistamaan OrPon liigaryhmää – kevään ylioppilas halusi takaisin Pirkanmaalle

Mestaruusliigan pelaajarekisterin mukaan Kuuselan tilastoihin kertyi viime kaudelta 27 Mestaruusliigan runkosarjan ottelua. Pudotuspelivaiheesta Kuuselalle ei kertynyt otteluita.

Pisteitä Kuusela teki viime kauden aikana 196. Niistä hyökkäyksistä syntyi 167 ja torjunnoista 11. Ässäsyöttöjä Kuuselalle kertyi 18.

LP-Vampulan riveihin siirtyy myös OrPon liigaringissä mukana ollut Elli-Saara Etelä.

Mestaruusliigan nettisivuilla julkaistussa siirtouutisessa Etelän kerrotaan pelanneen lentopalloa jo miltei taaperoikäisestä lähtien. Pelivuosia on kertynyt jo 14.

– Olen ollut jo mukana Oriveden Ponnistuksen liigaringissä, mutta viime kaudella pelasin Vaasan Kiiston ykkössarjajoukkueessa. Lentopallo on meidän perheessämme verissä, sillä siskot pelaavat myös ja Aino-Kaisa oli LP-Vampulassa ennen siirtymistään Nurmon Jymyyn, kertoo Etelä siirtouutisessa.

Etelä on opiskellut Oriveden lukion lentopallolinjalla. Oriveden lukion joukkueessa Etelä on ollut voittamassa Koululiikuntaliiton mestaruuden loppuvuodesta 2021.

OrPon B-tytöissä Etelä oli mukana vuonna 2022 aluemestaruuden voittaneessa joukkueessa ja A-tyttöjen SM-hopeaa ottaneessa joukkueessa.

Ensimmäisen pisteensä Mestaruusliigassa Elli-Saara Etelä teki helmikuussa 2022. Tuolloin hän pääsi kentälle vierasottelussa Helsinki Volleyta vastaan.

Leave a Comment