Oriveden Tuisku otti jo kolmannen voiton putkeen – nyt joutui taipumaan TAS

Oriveden Tuisku voitti TAS:in keskiviikkona Rovastinkankaan kentällä pelatussa miesten 5. divisioonan jalkapallo-ottelussa. Tuisku oli parempi lukemin 4–3.

Maaleja ottelussa tuli rykelmittäin. TAS meni ottelussa johtoon 10. minuutilla, kun Kemboi Brian Kibet onnistui maalinteossa. Vain minuuttia myöhemmin tilanne oli tasan, kun Tuiskun Eerik Koskinen teki maalin.

Toiselle puoliajalle siirryttiin Tuiskun johtotilanteessa, kun Eino Koho teki Tuiskulle toisen maalin ottelun 40. peliminuutilla.

Toisella puoliajalla tapahtui paljon muutaman minuutin sisällä. Kun ottelua oli pelattu 56 minuuttia, tasoitti Ndoye Aziz tilanteeksi 2–2.

Hetkeä myöhemmin TAS teki oman maalin ja vielä 58. minuutilla Tuiskun Juho Saramäki sai pallon TAS:n maaliin. Hetkessä tilanne oli siis Tuiskulle 4–2.

Tuiskun johto kesti. Kavennusmaalin TAS teki vasta ottelun lisäminuuteilla.

Tuiskulle voitto oli nyt kolmas peräkkäinen. Sarjataulukossa joukkue on neljäntenä 18 pisteellä. Sarjan kärkipaikkaan sillä on eroa vain kaksi pistettä. Tilanne saattaa tosin muuttua jo torstaina, kun sarjataulukossa toisena 20 pisteellä oleva Fish United kohtaa illalla Vierasjoukkueen.

Tuiskulla on nyt edessään pidempi ottelutauko. Seuraavan kerran se taistelee pisteistä juhannuksen jälkeen perjantaina. Vieraaksi Orivedelle tulee silloin Vesilahden Visa.

Visa on tällä kaudella hävinnyt kahdeksasta sarjaottelustaan seitsemän ja yhdestä se on ottanut tasapelin. Ennen Tuiskua se kohtaa vielä kotikentällään Apassit.

Suomen Palloliiton tilastoinnin mukaan Tuisku ja Visa ovat edellisen kerran kohdanneet vuonna 2018. Silloin Vesilahden Visa voitti molemmat Tuiskua vastaan pelaamansa ottelut.