MAINOS

Tule tutustumaan Maxus-tilasähköautoon ja sähköpakettiautoihin Autolähteelle Tampereen Teivoon

Myyntijohtaja Janne Kulmala toivottaa kaikki Maxus-sähkötila-autoista ja -sähköpakettiautoista kiinnostuneet asiakkaat tervetulleiksi Autolähteelle Tampereen Teivoon.
 
 

Autolähde on Maxus-sähköautojen jälleenmyyjä ja valtuutettu merkkihuoltoliike

7-paikkainen tila-auto kulkee jopa 356 kilometrin toimintamatkan sähköllä

Käytettyjen autojen kauppaan keskittynyt Autolähde Oy on nyt myös Kiinan suurimman autonvalmistajakonsernin SAIC:in valmistamien Maxus-sähköautojen jälleenmyyjä ja valtuutettu merkkihuoltoliike.

Autolähde Oy on vuodesta 2010 lähtien toiminut luotettava ja nuorekas automyynnin ja autohuollon erikoisliike.

Myyntijohtaja Janne Kulmala sanoo, että uutta ja todella tilavaa perhesähköautoa kohtaan on virinnyt sähäkästi suuri kiinnostus. 7-paikkainen ja peräti 356 kilometrin toimintamatkan sähköllä taittava Maxus oli muiden muassa pirkanmaalaisvaarin ja mummin mieleen, jotka haluavat reissailla lasten lastensa kanssa ja viedä heitä harrastuksiin. Lisäksi tamperelainen taksiyrittäjä kävi tutustumassa ja koeajamassa uutuuden, ja totesi sen tulevaisuuden pirssikseen.

Kulmala on vakuuttunut siitä, että niin 7-paikkainen tila-auto (Euniq 5) kuin tonniluokan pakettiauto (E-DELIVER 3) ja isosähköpakettiauto (E-Deliver 9) mullistavat myös kotimaisia sähköautomarkkinoita. Hänen mukaansa näillä sähköautovaihtoehdoilla on valttinaan erinomainen hinta-laatusuhde. Lisäksi kyseiset mallit ovat kiitettävän korkeatasoisesti varustellut.

Kulmala toivottaa tervetulleiksi kaikki sähköautoista kiinnostuneet tutustumaan uuteen Maxukseen.
– Yllätytte myönteisesti Maxus-tila-auton ja -pakettiautojen korkeasta laadusta ja tyylikkäästä viimeistelystä. Maxukset ovat vahvasti persoonallisen näköisiä muodoiltaan ja väreiltään, Kulmala kuvailee.

Maxus E-DELIVER 3 on tonniluokan pakettiauto 100-prosenttisella sähköllä. Tämä sähköpakettiauto soveltuu moneen käyttötarkoitukseen ja liiketoimintaan. Sen toimintamatka sähköllä on 158-342 kilometriä valitusta ajoakustosta riippuen (35/52,5 kWh).

Matkustajille ja tavaroille hyvin tilaa

Janne Kulmala iloitsee, että Autolähteessä esillä olevat Maxus-uutuudet ovat suorastaan katseenvangitsijoita. Asiakkaat löytävät reittinsä niiden luo oitis.

Tarkempi tutustuminen tila-autoon ja pakettiautovaihtoehtoihin osoittaa, että Maxus-vaihtoehdot edustavat alansa viimeisintä teknologiaa ja ne tarjoavat luokkansa johtavan toimintamatkan sähköllä. Maxus-laatu on varmistettu 5 vuoden tai 100 000 kilometrin takuulla autolle ja lisäksi 8 vuoden tai 160 000 kilometrin (pakettiautot) ja 200 000 kilometrin (henkilöautot) takuulla ajoakustolle.

Maxus Euniq 5 -tila-auto lähtee liikkeelle sähköautona vikkelästi, ja se tarjoaa suuruudestaan ja painavuudestaan huolimatta hyvän tehon myös ohitustilanteisiin. Moottorin teho maksimissaan 130 KW / 177 hv.

7-paikkainen tila-auto on erittäin kattavasti varusteltu. Siinä on panorama-kattoikkuna, nahkaverhoillut istuimet, moderni multimediajärjestelmä suurella ja integroidulla näytöllä, 360 asteen 4-väriperuutuskamera, pysäköintitutkat edessä ja takana, sähkötoiminen langaton lataus ja Apple CarPlay / Anroid Auto, taittuvat pöydät etuistuinten selkänojassa, mukautuva vakionopeudensäädin (reagoi edellä ajavan auton vauhdin muutoksiin), kaistavahti (hälyttää, jos ajaa keskiviivan tai reunaviivan päälle), automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä (AEB), pysäköintisensori edessä ja takana, mäkilähtöavustin ja sähköinen käsijarru ja hätäjarruavustin.

Maxus E-DELIVER 3 mahdollistaa jopa 1000 kilon hyötykuorman.

Sähköpakettiautot kestävät vertailun

Maxus-sähköpakettiautot tuovat mielenkiintoisen lisän pakettiautojen tarjontaan.

Saatavilla on kaksi mallia: Maxus E-DELIVER 3, joka on tonniluokan pakettiauto 100-prosenttisesti sähköllä.

Maxus E-Deliver 3 on laadukas ja erittäin kustannustehokas sähköpakettiauto. E-Deliver 3 kantaa jopa 1000 kg:n hyötykuorman. Tämä sähköpakettiauto etenee yhdellä latauksella on jopa 342 kilometriä.

Maxuksella on myös suurempi e-Deliver 9 -sähköpakettiauto. Se on iso sähköpakettiauto.

Kuormatilaa on 9,7–11 m³. Toimintamatka on silti jopa yli 350 kilometriä yhdellä latauksella. Tehoa riittää, ja säästöä syntyy joka kilometrillä verrattuna polttomoottoriautoon. Ajomukavuus säväyttää konkarikuljettajaakin. Maxus E-Deliver 9 vie sähköpakettiautot uudelle tasolle.

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä automyyntiimme
040 575 12 88

Lisää tietoa Maxus-sähköautoista myös täältä.

MAAKUNNAN MATTI

MAINOS