Oriveden Sanomien päivitetty uutissovellus on julkaistu – uudessa sovelluksessa on mukana radiosoitin sekä lukijoiden toivoma kuvaominaisuus

Päivitetyssä sovelluksessa on joukko uusia ominaisuuksia, kuten juttuosastot, MeNyt ja radiosoitin, jotka on lisätty aiemmasta tuttujen uutisvirran ja näköislehden rinnalle. Lisäksi sovelluksen käyttökokemusta ja ulkoasua on parannettu ja artikkeleiden määrää kasvatettu.

Oriveden Sanomien päivitetty uutissovellus on julkaistu iOS- ja Android-laitteille. Päivitetyssä sovelluksessa on parannettu sovelluksen käyttökokemusta ja ulkoasua sekä kasvatettu artikkeleiden määrää. Lisäksi sovellukseen on lisätty täysin uusia osioita aiemmasta versiosta tuttujen uutisvirran ja näköislehden rinnalle.

Uudessa sovelluksessa ruudun alareunasta löytyy näppärä pikavalikko, jonka avulla pääsee helposti siirtymään osiosta toiseen. Sovellukseen on myös lisätty yhdistysten ja yhteisöjen MeNyt-tapahtumat.

Lisäksi uudistuneesta sovelluksesta löytyy paljon toivottu kuvaominaisuus, sillä uutisvirran artikkeleiden kuvia pystyy nyt zoomaamaan suuremmiksi. Artikkeleita voi myös tallentaa myöhemmin luettavaksi, ja lisävalikosta niitä voi selata juttuosastoittain.

Sovelluksessa ovat mukana Oriveden Sanomien kanssa samaan Pirmediat-mediaryhmään kuuluvat radiokanavat Radio SUN sekä Tampereen Kiakkoradio. Sovelluksen radiosoittimella radiota voi kuunnella kätevästi samalla, kun selaa uutisia. SUN Radion syksy on täynnä tunnelmia ja ihmisiä pitkin Pirkanmaata, ja Kiakkoradio puolestaan palaa mansekiekon pariin Tapparan ja Ilveksen Liiga-kauden alettua.

Uuden sovelluksen ulkoasua on päivitetty, ja sen alareunassa on kätevä pikavalikko.

Jo asennetun sovelluksen saa päivitettyä laitteelleen sovelluskaupasta (Google Play tai App Store) hakemalla ”Oriveden Sanomat”. Sovelluskaupasta myös uudet käyttäjät saavat sovelluksen ladattua itselleen ilmaiseksi.

Sovelluksessa toimivat samat käyttäjätunnukset ja salasanat kuin ennenkin, mutta päivityksen jälkeen sovellus saattaa pyytää kirjautumaan sisään uudelleen. Jos salasana on päässyt unohtumaan, sen voi uusia osoitteessa orivedensanomat.fi/salasana.

Sovelluksen uutisvirrassa julkaistaan päivittäin uusia paikallisuutisia Oriveden, Juupajoen, Eräjärven ja Längelmäen alueelta. Uutisvirrassa on näppärää siirtyä jutusta toiseen ”swaippaamalla” vaakasuunnassa.

Näköislehti ilmestyy sovelluksessa aina tiistai-iltaisin kello 20. Lehtiä voi ladata offline-tilaan, minkä ansiosta niitä voi lukea myös sellaisina hetkinä, kun nettiyhteyttä ei ole saatavilla. Näköislehtiä on erityisen mukavaa lukea tabletilla.

Uusi sovellus toimii laitteilla, joiden käyttöjärjestelmä on vähintään Android 7.0 tai iOS 11.0.

Sovellukseen liittyvää palautetta voi lähettää lehdelle osoitteessa orivedensanomat.fi/palaute.

Näin otat uuden sovelluksen käyttöön

1. Lataa tai päivitä sovellus laitteellesi sovelluskaupasta (Google Play tai App Store).
Löydät sovelluksen hakemalla ”Oriveden Sanomat”.

2. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään asetuksissa, jotka löydät pikavalikon ”Lisää”-napin takaa.
Asetuksissa voit myös sallia ilmoitukset, niin saat sovelluksesta push-viestejä merkittävimmistä uutisista.

3. Ryhdy lukemaan!
Sovelluksen alareunan pikavalikosta pääset navigoimaan uutisvirran, näköislehtien, radion, MeNytin ja muiden toimintojen välillä. Pikavalikon ”Lisää”-napista näet kaiken, mitä sovelluksessa on tarjolla.